Ny natklub for voksne åbner i Indre by

Cecil AMCecil AM er navnet på Cecil Hotels nye natklub, der åbner på lørdag. Foto: Michael Løgtholt.

På lørdag åbner Hotel Cecil en ny natklub for personer over 23 år. Åbningen fejres bl.a. med skotske Franz Ferdinand bag DJ pulten.

København får en ny natklub på lørdag den 1. september, hvor spillestedet Hotel Cecil åbner et helt nyt natspot i indre by. Cecil AM hedder natklubben, som Hotel Cecil åbner i sine smukke lokaler i Niels Hemmingsens Gade 10.

Særlige drinks og specialøl

Man skal være 23 år for at komme ind på Cecil AM, hvor den musikalske profil vil være i centrum. Udover åbningsaftenen med skotske Franz Ferdinand bag pulten, vil gæsterne kunne se frem til arrangementer i samarbejde med Heartbeats, Golden Days og Love Hangover. Baren har et ekstraordinært fokus på dansk lokalproduceret alkohol, som har inspireret til et særligt udvalg af drinks og specialøl.

Folkene bag Bremen

I februar åbnede spillestedet Hotel Cecil i de tidligere Jazzhouse-lokaler i Niels Hemmingsens
Gade – blot et stenkast fra Helligåndskirken og Gråbrødre Torv. Det er folkene bag Bremen, der driver Hotel Cecil og nu natklubben Cecil AM. Natklubben spreder sig over stedets to etager. Der vil være mulighed for både at hænge ud i kælderens bar, danse på gulvet foran scenen – men også for at trække sig tilbage i de stemningsfulde omgivelser i stueplan. Sidstnævnte er henover sommeren blevet udvidet med nabolokalet, så der skulle være plads nok til alle de voksne, der holder af at nyde byen også om natten.

Cecil AM 

Åbningstider: Hver lørdag kl. 23 – 04
Entré: 80 kroner (gratis inden midnat)
Aldersgrænse: 23 år.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!