3 skønne vandoplevelser iblandet wellness

SofiebadetFoto: Sofiebadet.

København byder på et hav af oplevelser, hvor vand og wellness mødes i en behagelig, frisk og godgørende cocktail. Læs her bl.a. om vildmarks-bade, flydende spabade, sauna på kajen, japansk karbad og hamam.

Vi giver dig her tre bud på oplevelser, der kombinerer afslapning, wellness og vand – i det fri på og i havet omkring København og indendøre. Læs her om det smukke havnebad Koralbadet, det nordiske wellnesskoncept CopenHot samt det historiske badehus Sofiebadet.

Koralbadet ved Sluseholmen

I Sydhavnen kan du opleve det helt særlige og smukke havnebad, Koralbadet, der formmæssigt er inspireret af korallers udseende. Badet er tegnet af Danielsen Architecture, og er udformet som en trækonstruktion på flydende pontoner.

Koralbadet

Illustration: Koralbadet.

Koralbadet, der består af tre inddelinger; et soppe- og legebassin, et børnebassin og et større motions- og udspringsbassin, holder åbent for alle hele sommeren igennem.

Dog er det ikke kun sommerbadere, der kan benytte sig af badets faciliteter – vinterbadere, der er tilknyttet Badekompagniet Sluseholm, har ligeledes adgang hertil, så hvis du er til det kolde gys, kan du også prøve det i Sydhavnen. Der er desuden sørget for, at sikkerheden er i top ved Koralbadet, da der er livreddere tilknyttet badet.

Koralbadet ligger i Teglholmshavnen, 2450 København. 

Læs mere om Koralbadet her. 

CopenHot

CopenHot

Foto: CopenHot.

CopenHot byder på nordisk wellness på Ofelia Plads med blandt andet flydende spabåde og vildmarksbade. Det er et helt nyt wellness koncept, hvor man til trods for de kolde danske temperaturer stadig kan nyde varmen og opleve vandet udendørs.

Stedet indeholder tre sejlende spabåde, tre flydende spabade, tre vildmarksbade og en stor sauna. Skulle det ske, at det hele bliver en lidt for varm fornøjelse, er der også mulighed for at blive kølet ned med stedets kolde tøndebrusere.

Selvom badene er placeret direkte under åben himmel, er der altså ingen grund til at bekymre sig om vejret – alt slags vejr har hver sin charme, og det varme saltvand vil altid kunne holde dig varm, også i de frysende vintermåneder.

CopenHot holder til på Sankt Annæ Plads 31, 1250 København K.

Læs mere om CopenHot her.

Sofiebadet

Sofiebadet

Foto: Sofiebadet.

Vil du hellere nyde vandet inden døre, er der også råd for det. Sofiebadet er et bevaret og renoveret badehus fra 1909, der holder til på Sofiegade på Christianshavn. Her tilbydes en hel række afslappende vandoplevelser. Du kan blandt andet nyde et urtekarbad i det historiske 108 år gamle badekar, der hører til stedet, eller du kan opleve den populære hamam-behandling. Med denne behandling følger en tur i det japanske karbad eller i saunaen/dampbadet, der skal opvarme musklerne inden hamam-behandlingen.

Den første fredag i hver måned holdes der længe åbent i Sofiebadet, så her er der mulighed for en hyggelig midnatsoplevelse i de afslappende omgivelser.

Sofiebadet ligger i Sofiegade 15 A på Christianshavn.

Læs mere om Sofiebadet her.

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!