Halvandet på Refshaleøen

Et vidunderligt område anlagt på Refshaleøen i et gammel industriområde, men hvor man i dag møder en stor del inkarnerede københavnere

Sol, sommer og hygge. Her er både Strandbar, et stort arabisk telt, bløde madrasser og cabaner.

Ideelt til en dag i solen

Du kan vælge, at ligge på en stor dobbeltbriks, hvor man sagens kan klemme en eller to venner eller veninder ind, eller du kan vælge en af liggestolene i Pyramiden, eller booke din egen lille private cabana. Hvis man altså ikke bare vil “nøjes” med at sidde i strandbaren eller restauranten – altsammen udendørs – i et fantastisk miljø.

Her er gode drinks og dejlig mad hele dagen og når det bliver for varmt i solen, ja så sætter du dig på bådebroen og dingler med fødderne nede i vandet.

Perspektivområde

Tidligere var øen nok mest kendt for sit skibsværft. Refshaleøen, som for øvrigt blev kunstig anlagt i 1868, var i mere end 100 år hjemsted, for det nu hedengangne skibsværft, Burmeister& Wain.  Nu er det indtil år 2021 muligt, at starte forskellige aktiviteter og kreative erhverv op her på øen. Området er nemlig udpeget til såkaldt perspektivområde, som først på længere sigt skal udvikles. Derfor har der også været mange forskellige aktiviteter på øen, såsom Copenhell, teaterfestivaler, melodigrandprix, mad symposier osv.

Hvordan kommer jeg derud

Hvis ikke du kører i bil derud, så kan du vælge at tage din cykel – det er en meget smuk tur gennem øde områder, som får en til at glemme, at man rent faktisk stadig befinder sig i en storby – eller du kan tage havnebussen, som nu har fået stoppested derude. En ting er helt sikker: du kommer ikke til at fortryde turen.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!