7 bemandede toiletter i København

Strøget i København

Er man på tur rundt i byen, så planlæg ruten ud fra toiletforholdene i byen. Nogle offentlige toiletter i København er faktisk et besøg værd

7 bemandede toiletter i København

Rundt omkring i byen  findes der bemandede toiletter, hvor der gøres en dyd ud af at toilettet fremstår som indbydende, på trods af de mange tusinde som dagligt bruger dem. De syv toiletter findes her:

Nyhavn
Ved det store skibsanker, som ligger for enden af Nyhavn. Enden mod Kongens Nytorv. Dame og herretoilet adskilles af Canal Tours bygningen.

Amagertorv
Under Amagertorv, overfor “Georg Jensen” butikken. Her går der trapper, med blankpoleret messing gelænder, ned under pladsen.

Vesterbros Torv, Vesterbrogade 47F 
Igen skal du et smut under jorden. Ved muren ud til Vesterbrogade er der trapper som fører ned under Vesterbro Torv.

Israels Plads, Frederiksborggade 21
Placeret lige ved Torvehallerne.

Trianglen 1, 2100 Østerbro
Østerbros vartegn, BT-huset, på trianglen er offentlige toiletter. Huset får man hurtigt øje på, når man går hen til Trianglen.

Nørre Voldgade 15A, Ved Nørreport
Her er højt til loftet med flotte klinker på væggene. Der findes desuden handicaptoilet med egen indgang, pissoir med egen indgang samt seks unisex toiletter.

Rådhuspladsen
Må være Københavns pæneste skurvogn. Tøv ikke, det er meget pænere indenfor end du forestiller dig.

Bemanding uden betaling

Ovennævnte syv toiletter kan roligt besøges. Forestillingen om de ulækre offentlige toiletter kan for en stund pakkes væk. Ud over hygiejnen, så giver det et stort plus, at alle toiletterne har fri entré, hvis man kan bruge det udtryk om toiletter, hvilket sparer én for besværet med at fiske to-kronen, som man aldrig har, op af lommen.

 

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!