Gratis løbetræning i København

Kender du problemet: egentlig vil du gerne ud at løbe, men du kommer alligevel ikke af sted så tit, som du gerne ville?

Løsningen kan være at løbe sammen med andre. Det giver måske den motivation og løbeglæde, der kan være afgørende for, at man kommer af sted. Også når vejret måske ikke er allerbedst. Og der findes flere muligheder for at komme i gang uden at det koster penge.

Løbe muligheder i København

Er du for til maratonløb, arrangerer Sparta gratis fællestræning søndage 9:30 fra Østerbro Stadion i tiden frem til Copenhagen Marathon. Læs mere her.

Marathon Sport arrangerer træning mandage kl. 17:00 fra Marathon Sport, Østerbrogade og onsdage kl. 20:00 fra Marathon Sport, Åboulevarden. Læs mere her.

Er du mere til mere afslappet træning, kan du overveje Parkrun, hvor man løber 5 km. Der er løb hver lørdag kl. 9:00 på Amager Fælled, Amager Strandpark og i Fælledparken. Læs mere her.

Sportsaktiviteter tilbyder hver onsdag kl. 17.00 løb i en time (i intervaller) med start ved Søndermarken. Læs mere her.

Dansk Atletikforbund og DGI Løb har sammen startet bevægelsen Bevæg dig for livet –Løb, der hver søndag kl. 10 arrangerer løb på 5 km forskellige steder i landet – og naturligvis også i København. Se kortet her.

Facebook

Er du mere til det lidt mere uorganiserede – men alligevel gerne vil løbe sammen med andre, kan du prøve med Facebookgruppen Træningsmakker. Den kan bruges til at finde ligesindede, både geografisk og løbemæssigt. Den er organiseret af vorespuls.dk, der er et motions-univers for voksne, der søger inspiration og viden om træning. Det drives af Nykredit og DGI.

Et lignende Facebook-initiativ, Løbeklubben Nbro Runners of Copenhagen er et løbefællesskab, der mest bygger på deltagelse i forskellige events, men der skulle være muligheder for alle.

Også sport42.com har en tjeneste, der giver dig mulighed for at finde løbevenner. Læs mere her.

Runners.dk

Hold også øje med dette, jyske initiativ, der ifølge hjemmesiden snart kommer med en københavnsk afdeling. Det er – ifølge dem selv – Danmarks største, gratis løbeklub.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!