Kødbyens Mad & Marked starter sæsonen

Kødbyens Mad & Marked.Foto: Anne-Mette Klausen.

Foråret er over os, og det betyder, at Kødbyens Mad & Marked igen slår dørene op i hjertet af det pulserende Vesterbro. Nu med nye råvarestader.

Københavnerne kan med god grund begynde at glæde sig, for det er atter blevet tid til at sætte kryds i kalenderen, når Kødbyens Mad & Marked holder sæsonstart lørdag d. 2. april. På markedet kan du gå på jagt efter gastronomisk inspiration, spise dig mæt i god mad ved langborde, og tage på indkøb i omgivelser, hvor maden efter sigende både kan »mærkes, smages og duftes«. Weekend efter weekend vil madpionerer, med en forkærlighed for gastronomi, stå klar til at kreere kulinariske retter af friske råvarer.

Nyt råvaremarked

I år vil der desuden være et nyt tiltag at finde på pladsen. Hver lørdag fra kl. 10.00-15.00 samler markedet nemlig råvarestader med både fisk, kød, grønt, brød og blandet kolonial, hvor der vil være mulighed for at handle varerne med hjem. Der vil blandt andet være stader med grønt fra ‪Kiselgården‬, ‪Birkemosegård‬, ‪Kysøko‬ og ‪Svanholm Økogrønt‬. Og fra maj vil ‪Møllehøj Kartofler & Grønt‬ også være til at finde blandt staderne. Derudover vil der være 1-2 slagtere, en fiskebil samt et udvalg af oste. Så chancerne for at gå tomhændet derfra er minimale.

Markedsstemningen kan opleves på Flæsketorvet, 1700 København V, hver weekend fra d. 2. april til 25. oktober, kl. 10.00-18.00 både lørdag og søndag.

Læs mere om Kødbyen Mad & Marked her. 

Følg Kødbyens Mad & Marked på Facebook her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!