Ny madfestival: SPIS – en bid af verden

SPIS - en bid af verden

Ny madfestival inviterer til kulinarisk jordomrejse på Vesterbro, hvor man kan smage sig igennem de store verdenskøkkener.

København er efterhånden et ret stort tag-selv-bord af madfestivaler, og nu ser endnu en af slagsen dagens lys med SPIS – en bid af verden, der finder sted den 2.-3. april. Da forvandles KPH Volumens rå lokaler ved Enghave Station til et fysisk kulinarisk verdenskort, hvor man i hvert verdenshjørne kan smage mad fra norden over østen og syden til vesten – uden at forlade København.

Mad, musik og workshops

En række københavnske restauranter vil deltage på festivalen og ved deres forskellige stande kan man for 20-30 kr. pr. miniret foretage så lang en smagsrejse om jorden, man ønsker. Det vil også være muligt at købe større retter og drikkevarer. SPIS – en bid af verden byder samtidig på musik og workshops om de repræsenterede verdenskøkkener og kulturer.

Bag festivalen står virksomheden Reuving IVS, der arbejder med kulturevents og formidling.
– Vi hylder, at København er et sandt madmekka med alverdens kulturelle nuancer og vil gerne invitere og inspirere til udforskning af alverdens køkkener og kulturer, lyder det fra Reuving IVS.

SPIS – en bid af verden finder sted hos KPH Volumen, Enghavevej 80-81, København V, den 2.-3. april kl. 11.00 – 21.00 begge dage.

Køb billetter til madfestivalen SPIS – en bid af verden her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!