Metropolis Festivalen

Hvis du blot har et minimum af interesse for teater, så læs videre her. Københavns Internationale Teater (KIT) arrangerer Metropolis Festival 2015.

Metropolis Festivalen er KIT’s måde at bringe kulturen og kunsten ud til folk. Det handler om at skabe kunst, liv og debat om den kreative by.

To forestillinger

Et Dukkehjem
De fleste har nok hørt om Henrik Ibsens “Et dukkehjem”. En stor klassiker, som også er et af de mest spillede forestillinger i verden. Under Festivalen opføres den på en lidt anderledes måde. Forestillingen udspiller sig i en virkelig lejlighed med et almindeligt par i rollen som dem selv. Her ses et tydeligt eksempel på, hvad Metropolis Festivalen bibringer kunstens og teatrets verden. Nytænke og genoverveje kunstens muligheder. Forestillingen foregår 27., 28., og 29. august kl. 20. Adressen på lejligheden, oplyses pr. SMS.

I demokratiets navn
Med en visuel koncert stiller, Ninna Steen og Thomas Hejlesen, spørgsmålet, hvad vi egentlig fejrer når 100 året for grundloven markeres. Det gøres sammen med live Dj’s, “Den sorte skole”. Musikken, kombineret med den visuelle illustration af lovtekster, politiske taler, billeder og statiskikker af landets demokratiske tilstand, giver en interessant og god stemning. Stykket er gratis og foregår d. 28. august kl. 22 foran domhuset, Nytorv 25.

Festivalen foregår i perioden 12.-30. august

De to forestillinger er kun et lille udpluk af, hvad der kan opleves. Læs mere om, hvad Metropolis Festivalen kan tilbyde.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!