Cph Art Week

Cph art week 2015Foto: Oscar Meyer

Kunstugen hylder kunstens sprudlende mangfoldighed. Den lokker med oplevelser og fællesskab i det rum, vi deler. Den flytter arrangementer, vækker opmærksomhed, og sætter kroppen i aktivitetsgear

Kunsten.nu præsenterer Kunstlounge på kajen, duftserier af havnevand, manifestationer, symposier, mobilkunst og filosofibrunch.

Forbindelser på tværs

Den københavnske kunstscene står sammen, og mere end 50 udstillingssteder byder ind til udstillinger og arrangementer. Der sker noget inde og ude, på metroperronen, cyklen, i båden og via – endnu – hemmelige trådløse netværk. Bliv overrasket og find kunst i festlige rammer. På åbningsaftenen d. 21. august rykker den kulturelle fredagsbar SMK Fridays feat. Cph Art Week ned på havnekajen. Lea Guldditte Hestelund laver workouts op i mod gipsafstøbningernes larmende ubevægelighed. Talks, street food, og sprøde toner fanger dig ind i et stemningsfyldt univers.

Chart Art Fair

Den prisbelønnede kunstmesse sætter lyd på med en overdådig Grand Opening Concert i gården ved Charlottenborg. TRUST åbner d. 28. august med stafet-fernisering mellem de fem kunsthaller, som har taget nye navne i perioden frem til den 25. oktober (The Palace, The Studio, The Temple, The Salon og The Exchange). Det handler om tillid mellem mennesker og troen på (større værdi for flere gennem) det kollektive.

Fag og fornøjelse

Besøg små kunstnerdrevne udstillingssteder og mød kunstnerne. Byens projektrum byder indenfor d. 27. august med et dagsprogram, der blandt andet inkluderer kuratorrefleksioner og et minisymposium om alternative kunstinitiativer. Hør om en god udstilling anno 2015 i et stort internationalt symposium d. 23. august. Kom på cykeltur, når Kristoffer Ørum introducerer til seks åbne Wi-Fi netværk i København, som distribuerer digitale kunstværker. Gå med kunstkritiker Lisbeth Bonde på gallerivandring, tag Metroen og komponer et stykke lydkunst og en bådtur for at skabe en duftserie sammen med den amerikanske kunstner Jenny Gräf Sheppard.

Læs programmet for Cph Art Week her

Læs mere om begivenheden Cph Art Week her

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!