Spænd skoene til Eremitageløbet 2016

EremitageløbetFoto: Eremitageløbet, presse.

Oplev den smukke efterårsklædte Dyrehave, når det traditionsrige Eremitageløbet, skydes i gang for 48. gang.

Kom og løb i den smukke og spændende kulturhistoriske skov, Dyrehaven med gamle ege- og bøgetræer og blandt de mange kronhjorte, når det 13,3 km lange, traditionsrige motionsløb igen i år skydes igang. Det sker søndag den 9. oktober.

Igen i år er det BT, Københavns Idræts-Forening og Københavns Skiklub, der står for arrangementet og traditionen tro vil BT kåre årets mandlige og kvindelige Eremitageløber, som hyldes med BT’s sølvfad og et kunstværk af maleren Gorm Eriksen.

Et af verdens ældste løb

Det siges, at Eremitageløbet er et af verdens ældste motionsløb.Det første løb blev afholdt i 1969 og har sidenhen været et forbillede og en inspiration for løb, ikke blot i Danmark, men i store dele af verden. Løbet blev starten på en motionsbølge, der vokser og i dag involverer over en million danskere. Hele 638.265 løbere i aldereren 4-96 år har i årene 1969-2015 gennemført Eremitageløbet.

Derudover har ruterne ændret sig gennem årene. I 1969 var ruten på 12,1 km. Fra 1970 til og med 1982 var den 13,8 km, mens den siden 1983 har været på 13,3 km.

Tilmeld dig Eremitageløbet her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!