3 steder at sidde ude i København

Sommeren er over os, det er tid til at lære byen at kende fra gaden. København har små og store steder, som indbyder til at tage plads i solen og nyde lyden af musik, duften af frisk frugt og skøn kaffe

Så sænk skuldrene og slip sanserne løs på et af de dejlige udendørssteder i København. Nedenfor er vores bud på tre skønne og afslappende steder at sidde ude.

Gråbrødretorv

Sulten, tørstig eller afslapningsramt? Alle disse behov kan være en udfordring for dig, men på Gråbrødretorv ved de lige, hvordan den ged skal barberes. Fra tidlig morgen til sen aften kan du nyde måltider og snacks og ind imellem bare nyde at være. Gråbrødretorv har indbydende restauranter med udepladser, som passer til enhver pengepung og kulinarisk præference. Vi snakker om brunch, frokost, fransk og bøf efterfulgt af dejlig, mokkaduftende, dampende kaffe.

Kødbyen

Er du til liv i gaderne og skal have vendt tankerne i hovedet på hovedet? Så er Kødbyen stedet at søge hen. Her er idemagere og praktisk service at finde side om side med skønne cafeer og restauranter. Når dagen går på hæld er det også i dette pulserende område af byen, nattelivet med dets fest og farver finder sted.
Den Brune og  Den Hvide Kødby er fredet. Den Hvide Kødby er udpeget som et af 25 nationale industriminder og nyder særlig beskyttelse. Fredningen omfatter ikke kun bygningerne, men også områdets udearealer. Den Grå Kødby er klassificeret som bevaringsværdig.

 TorvehallerneKBH

TorvehallerneKBH i Frederiksborggade er det sted i København, hvor du kan gå på marked, som man gjorde det engang hos de 60 stader, som ligger side om side og sælger alle slags friske råvarer samt kager og chokolade. Samtidig er det her, der sker noget specielt om onsdagen, hvor de fastboende stader inviterer andre fødevarehandlende ind på markedspladsen.
TorvehallerneKBH følger med på den internationale front ved at lave særlige events i samarbejde med de festivaler, der udspiller sig i det øvrige København, blandt andet Copenhagen Jazz Festival og Copenhagen Opera Festival og ved at sætte fokus på danske og udenlandske traditioner, for eksempel får både tarteletter og Bastille-dagen opmærksomhed i TorvehallerneKBHs program.

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!