Hop i havnebadet i sommervarmen

Havnebadet Islands BryggeFoto: milgrammer - http://www.flickr.com/photos/milgram/542888102/sizes/o/in/photostream/

Sommerferie på Costa Copenhague – eller bare en hurtig dukkert på vej hjem fra arbejde? Så hop i et af de københavnske havnebade.

Havnebadet Islands Brygge – et københavnsk vandhul i sommermånederne

I 2002 åbnede Københavns første havnebad på Islands Brygge tegnet af arkitekt Bjarke Ingels. Havnebadet består af 5 bassiner, og fra udspringstårnet kan du hoppe ud fra en, tre eller fem meters højde. Eller lade være, hvis du hellere vil tælle baner i et af bassinerne for motionssvømmere. Miljøkontrollen sikrer løbende vandkvaliteten, og der er livreddere til stede i den officielle åbningstid 11:00–19:00, mandag-fredag. Der er gratis adgang til badeanlægget og mulighed for at solbade og spise. Bryggens Spisehus ligger lige ud til kajen, og hele kvarteret omkring Islands Brygge byder på et væld af spisesteder.

Adresse: Islands Brygge 7, 2300 København S.

Havnebadet Fisketorvet – shopping og underholdning

Lige overfor Islands Brygge under Cykelslangen ved Fisketorvet ligger Havnebadet Fisketorvet. Her kan du boltre dig i motionsbassinet eller foretage udspring i springbassinet fra en-, to- eller tremetervippen. Havnebadet er under opsyn af livreddere fra kl. 11:00–19:00, mandag-søndag, men holder i øvrigt åbent døgnet rundt. Havnebadet Fisketorvet tilbyder ikke samme rekreative muligheder som et strandmiljø, men du har til gengæld et af byens største shoppingcentre og Cinemaxx biografen lige i nærheden, hvis du skulle blive træt af vand.

Adresse: Kalvebod Brygge 55, 1560 København V.

Havnebadet Sluseholmen – koralrev og lagunestemning i Sydhavnen

Havnebadet Sluseholmen i Sydhavnen åbnede en kold decemberdag for snart fem år siden. Havnebadet råder blandt andet over et bassin til motionssvømning og et bassin til udspring. I åbningstiden kl. 11:00–19:00, mandag–søndag, er badet under opsyn af livreddere. Badet er bygget på flydende pontoner, der danner en lagune ligesom koralrev danner indsøer. Badet bliver derfor også kaldt Koralbadet.

Adresse: Ben Websters Vej 69, 2450 Købehavn SV.

Sol, blæst, sand og vand – Kastrup Søbad

Det er sundt for krop og sjæl at havbade. Alene alle de salte og mineraler, som vi optager gennem huden er ren medicin, og at svømme og flyde i saltvand er meditativt og afstressende. Kastrup Søbad er et smukt stykke arkitektur, der giver læ for vinden fra Øresund, og du kan skifte til badetøj i omklædningsrum.

Adresse: Amager Strandvej 301, 2770 Kastrup

Læs mere om Københavns havnebade her og om Kastrup Søbad her

 

 

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!