Juleshopping på Strøget

Juleshopping KøbenhavnFoto: dinside.no

Man kan sagtens få en hyggelig og stemningsfyldt dag ud af de ellers så stressende juleindkøb. Vi har samlet nogle bud på hvordan i og omkring Strøget.

Der kan dukke nok så mange nye smarte indkøbscentre op, men Strøget er og bliver Københavns puls og ubestridte shoppingsted – også i december, når juleindkøbene skal klares. På Kgs. Nytorv er lysene på det juledekorerede Hotel D’Angleterre alene et besøg værd. Magasins slotslignende konturer er belyst og Strøget ligger badet i julelys fra Kgs. Nytorv til Rådhuspladsen. For mange betyder det, at juleræset kan begynde.

Indtager man Strøget fra Kgs. Nytorv lokker rækken af eksklusive butikker med deres flotte butiksudstillinger. Det er også her, at Magasin står klar med alt fra mad, bolig, tøj og kosmetik. Når man har fået tilfredsstillet sit første shopping-kick, kan turen gå videre.

De bløde pakker

Går man ned af sidegaden til Strøget, Pilestræde og mod Grønnegade finder man her et område fyldt med modebutikker såsom Norr, Ganni og Wood Wood. Her kan man helt sikkert finde nogle gode julegaver til dem, som ønsker sig de bløde pakker.

Hvis sulten begynder at trænge sig på, kan man fortsætte lidt længere ned af Strøget mod Højbro Plads, og slå et smut ind på Læderstræde også kaldet Strædet, hvor der er forskellige caféer at vælge imellem. Strædet, der løber parallelt med Strøget, byder desuden på nogle små hyggelige butikker, blandt andet smykkebutikken Maanesten.

Slap af med Sportskagen

Er kage- og kaffetørsten større venter det gamle konditori La Glace ved Vimmelskaftet. Her kan man f.eks. nyde den legendariske Sportskage eller Carl Nielsen kagen til sin kaffe eller varme chokolade.

På den sidste strækning af Strøget møder man mange af de nyere kendte klassikere såsom H&M, Sportsmaster, Zara og Søstrene Grene. Her finder man også et par legetøjsbutikker, hvor bl.a. LEGO, Fætter BR og Disney har bud på julegaver til de mindste.

Når julegaverne er i hus, er der blot tilbage at nyde lysene og mærke, at stemningen af julen spreder sig gennem duften af pebernødder og brændte mandler, som man lige kan nå at købe på hjemvejen.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!