Gadens stemmer – byvandring med en hjemløs

Få indsigt i et liv på kanten og mød et spændende menneske med en historie. “Gadens Stemmer” udbyder byvandringer eller kanalrundfarter i København med en hjemløs som guide.

Se din by gennem en andens øjne

At være på byvandring med en hjemløs er en helt særlig oplevelse, hvor du får nye perspektiver på ellers velkendte steder. Guiderne følger dig rundt i deres København, fortæller om deres liv og oplevelser og viser dig afkroge af byen, du ellers aldrig ville have set.

Det kan anbefales at besøge ”Gadens Stemmers” hjemmeside inden du tager med på vandring eller sejltur. Her kan du læse om guiderne og deres vidt forskellige baggrunde. Du finder også en række ”oftest stillede spørgsmål” om, hvad der er god skik på turen over for guiden og andre sårbare mennesker, man måtte møde undervejs.

En vandring koster 140 kr. for en person.

Læs mere om Gadens Stemmer her og book din tur.

Om Gadens Stemmer

Gadens Stemmer startede i 2010 som et projekt under Københavns Kommune, hvor en gruppe hjemløse mænd og kvinder blev uddannet til guider i deres egen bydel. Siden 2013 har projektet været en selvstændig privat virksomhed, der arbejder for at skabe meningsgivende beskæftigelse og øget livskvalitet for den enkelte. Håbet er at der gøres op med fordomme og uvidenhed om hjemløse i Danmark.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!