3 fortræffelige bænke i byen II

ØrstedsparkenFoto: Ørstedsparken.

Gå foråret i møde ved at finde en bænk i solen med god udsigt til sø, mennesker og dyreliv. Her er Oplevbyen.dks skribent Franziska Lauritzens bud på 3 fortræffelige bænke i byen.

Dronning Louises Bro

Dronning Louises Bro er blevet et populært sted at slå sig ned, når solen skinner. Fortovene er brede, og trafikken er begyndt at aftage efter, at Nørrebrogade er blevet en gade mere for cykler end for biler. Der er indtil videre fire bænke på broen, og det giver rig mulighed for at tage en hvilepause og iagttage menneskemyldret.

Tæt på broen finder man desuden en lang række solbeskinnede bænke, hvor der er fri udsigt til dyrelivet af ænder og fugle i og over Peblinge søen. Desuden er det et spændende sted at slå sig ned på grund af den brede skare af mennesker, der bruger området.

Dronning Louises Bro

Foto: Dronning Louises Bro.

Ørstedsparken

Bliver man træt af menneskemylderet, er Ørestedsparken et perfekt alternativ. Parken er et smukt og centralt placeret parkanlæg mellem Nørre Voldgade og Nørre Farimagsgade. Her er der rig mulighed for at nyde de sindrige stier og grønne græsplaner, der skråner ned mod søen. Har man sine børn eller børnebørn med, ligger der desuden to gode legepladser.

Ørstedsparken

Foto: Ørstedsparken.

Asiatisk Plads

Asiatisk Plads ligger på Christianshavn ved Udenrigsministeriet mellem Strandgade og havnen. Her er fred og ro og ikke mange mennesker. Her kan man sidde uforstyrret og nyde udsigten over Københavns havn ind mod byen. Det er et fredeligt kvarter fyldt med historie og flot arkitektur. Eksempelvis ser man her flere af Københavns store gamle pakhuse og her har to charmerende, ældre træskibe havneplads.

Asiatisk Plads

Foto: Asiatisk Plads.

Læs om flere fortræffelige bænke i byen her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!