Saturday Night Fever – The Musical

Saturday Night Fever

I 2017 sættes den legendariske dansefilm Saturday Night Fever i scene på Frederiksberg. 35.000 billetter er allerede solgt.

Hagehullet må man tænke sig til, når den unge discohelt, Tony Manero i skikkelse af danseren Silas Holst, indtager Falconersalen fra den 17. marts 2017. Det er dansefilm klassikeren Saturday Night Fever fra 1977 med det ledsagende Bee Gees’ hit-soundtrack, der sættes i scene på Frederiksberg.

Vi husker ham tydeligt, Tony Manero i en ung John Travoltas skikkelse, lapsen i hvidt jakkesæt med sit sirligt satte hår og den uundværlige guldkæde, hvis sving på brystet begrænses af de mørke hårkrøller i den dybe udskæring.

Tony – kongen af dansegulvet

Til næste år vil Silas Holst som Manero betræde New Yorks gader med en veloplagt og selvsikker gang som en gyngende optakt til lørdag aftens udskejelser på dansegulvet, hvor Tony er konge. Mens resten af ugen henslæbes som assistent i en malerforretning og som søn i en lettere konfliktfyldt familie i små kår indtil det igen er lørdag og dansen kan begynde.

Falsettens mestre, Bee Gees-brødrene, skabte succes-soundtracket til Saturday Night Fever-filmen med evergreens som ’Stayin’ Alive’, ’How Deep is Your Love’ og ’Night Fever’. Sammen med filmen kickstartede Bee Gees discobølgen i ’70’erne.

Amalie Dollerup som Stephanie

Udover Silas Holst vil man også kunne opleve sangerinde Christine Astrid som den håbløst forelskede dansepartner til Tony Manero, mens Amalie Dollerup spiller Stephanie, den talentfulde danserinde, som ligesom Manero drømmer om et andet og bedre liv. En historie med lige dele hed forelskelse, bristede drømme, håb, sex, vold og ikke mindst disco.

Mere end 30 skuespillere, sangere og musikere medvirker i Saturday Night Fever, som spiller fra d. 17. marts til 9. april 2017. Der er på nuværende tidspunkt solgt 35.000 billetter og sat 3 ekstraforestillinger på plakaten.

Køb billetter til Saturday Night Fever – The Musical her.

Læs mere om Saturday Night Fever – The Musical her.

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!