Kom i julestemning til DR PigeKoret

Traditionen tro synger DR PigeKoret atter julen ind i DR Koncerthuset, der forvandles til et overdådigt julelandskab, hvor alle de kendte julesange vil lyde.

År efter år synger DR PigeKoret julen i gang i DR Koncerthuset. De synger alle de velkendte og klassiske julesange i koncertsalen, der vil være pyntet som et stort julelandskab. Det hele er til for at skabe en fortælling omkring jul, fællesskab og glæde. Julekoncerten bliver afholdt flere dage i december måned, så hvis du gerne vil i julestemning, eller bare opleve et kor i særklasse, så skynd dig at køb en billet til en af koncerterne, og lad pigekoret synge dig i vaskeægte julestemning.

DR PigeKoret er fra 1938

DR PigeKoret er et af verdens bedste pigekor og er, ikke mindst, et af Danmarks stærkeste musikalske brands. Koret består af knap 50 piger i alderen fra 16 til 22 år, som alle brænder for, og elsker at synge. Korets dirigenter er Philip Faber, Susanne Wendt og Clara Smedegaard. DR PigeKoret blev etableret helt tilbage i 1938, og har igennem årene opnået stor anerkendelse, også udenfor landets grænser.

DR’s PigeKoret synger julen i gang i Koncertsalen lørdag den 17. december, søndag den 18. december og mandag den 19. december.

Læs mere om DR PigeKorets julekoncert og billetter her.

DR Koncerthuset ligger i DR Byen, Ørestads Boulevard 13, 2300 København S.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!