Sig JA og få en oplevelse verden mærker

Røde Kors Indsamling

Søndag 7. oktober inviterer Røde Kors danskerne til at sige JA til at være med til at samle ind – og få en oplevelse, som også resten af verden mærker. Dit ja betyder f.eks. mad til 28 børn i en måned.

Hver dag er Røde Kors’ hjælpearbejdere til stede med akut hjælp til mennesker i nød. Netop nu gælder det blandt andet de mange familier, der på 7. år lever med krigen i Syrien. Og de mange på flugt fra konflikten i Myanmar, som bor i verdens største flygtningelejr i Bangladesh. De mangler alt: mad, tøj, vand, lægehjælp, tag over hovedet og hjælp til at bearbejde de mange psykiske ar.

Herhjemme hjælper Røde Kors blandt andet hjemløse med en varm seng og voldsudsatte kvinder og deres børn med et nyt liv i tryghed.

Som indsamler er du med til at gøre en stor forskel. Med blot 3 timer af din tid kan du give mad til 28 børn i en måned i et af verdens brændpunkter eller Rent drikkevand til 37 mennesker i et år i verdens fattigste lande, eller seks måneders støtte til en voldsudsat kvinde og hendes børn herhjemme eller et døgn på et omsorgscenter for en hjemløs i Danmark.

Vær med at hjælpe og meld dig som indsamler på www.indsamler.dk

Røde Kors indsamling

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!