Tag med til Copenhagen Pride Week 2017

Copenhagen Pride

Alle er velkomne i Copenhagen Pride Week, hvor mangfoldigheden er øverst på dagsordenen i en kombination af fest og debat. Vi bringer et overblik over de mange aktiviteter fra Europas største dragshow til koncerter og paneldiskussion.

Vær med til at favne mangfoldigheden til Copenhagen Pride Week den 15.-20. august. Der vil være mulighed for at overvære Europas største dragshow, pop-up shops, gratis koncerter hver aften på Pride Square (Rådhuspladsen) og selve den festlige parade. Der er noget for enhver smag.

Besøg Pride Stage

Pride Stage på Rådhuspladsen vil i prideugen være omdrejningspunkt for forskellige optrædener hver aften. Her vil der være et dertilhørende tema, hvor du eksempelvis kan komme til ’Take me back Tuesday’ den 15. august – en koncert med Big Dipper Big Band under ledelse af Ole Kock Hansen, Me Jane, We do Madonna og Musical Highlights med Frederik Gustafsson og hans symfoniorkester.

Hvis man er vild med flotte og farverige kostumer, kan man den 18. august komme til ’Drag Night’, hvor Europas største dragshow vil løbe af stablen. Showets tema er ’80s Ladies’. De loves en sjov aften med mange skønne dragqueens på scenen.

Pride Week morgensalon: De skjulte medarbejdere

Der er såkaldt ‘morgensalon’  på Arbejdermuseet den 17. august fra kl. 8.30-9.30. Her vil kønsidentitet på arbejdspladsen blive diskuteret, hvor syv debattører fra arbejdsmarkedet og den politiske scene vil deltage heriblandt Karen Ellemann, minister for ligestilling og minister for nordisk samarbejde. Debattørerne vil blive udfordret i spørgsmålene om, hvordan de kan være med til at skabe et mangfoldigt arbejdsmarked med inklusion af LGBT+ medarbejdere og ledere. Abdel Aziz Mahmoud vil være moderator denne morgen.

Adresse: Arbejdermuseet, Rømersgade 22, 1362 København K.

Copenhagen Pride Parade 2017

Prideugens næstsidste dag byder på parade gennem byen den 19. august fra kl. 13-15.30. Allerede fra kl. 11.00-13.00 vil der være opvarmning med DJ Master Fatman på Frederiksberg Rådhusplads. Paraden vil derefter bevæge sig gennem byen, og man vil blive mødt med glæde og smil af feststemte folk i sjove og vovede kostumer.

Der er afgang fra Frederiksberg Rådhus, Smallegade 1, 2000 Frederiksberg og ankomst ved Pride Square, Københavns Rådhus, 1599 København.

Læs meget mere om Copenhagen Pride 2017 her. 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!