Oplev Red Bull Cliff Diving spring fra Operaen

Red Bull Cliff Diving i KøbenhavnRed Bull Cliff Diving kommer atter til København. Sådan så det ud da den spektakulære konkurrence gæstede os i 2016. Foto: Red Bull Cliff Diving.

Efter et års fravær vender Red Bull Cliff Diving nu igen tilbage til København. Det spektakulære show, hvor 14 mænd og 10 kvinder kæmper i den verdensomspændende springkonkurrence, foregår ved Operaen den 25. august.

Konkurrencen afvikles årligt i sommerhalvåret på en verdensomspændende tur – i år syv steder, der for størstedelens vedkommende er placeret i Europa. Der er dog også konkurrencer i USA og på Azorerne. Der er flere runder og til sidst en finale hvert sted – og ved sæsonens afslutning åbenbares de to, samlede vindere. Mændene springer fra 27 m, mens kvinderne må nøjes med 20 m. Undervejs ned gennemføres forskellige, akrobatiske øvelser.

Udspringsstederne kan være klipper (som navnet siger) eller andre steder i naturen, men som i København er der også udspring fra høje bygninger, der ligger tæt på vandet. Alle steder anbringes arrangørens egen platform på toppen i den foreskrevne højde – og så springes der. Konkurrencen kører i år for tiende gang. Det er fjerde gang, Red Bull Cliff kommer forbi København – det skete også i 2013, 2015 og 2016 – alle gange blev der sprunget fra Operaen ned i Københavns havn. Men har man lyst til at se showet, skal man ikke udskyde det – man ved aldrig, hvornår København atter står på programmet.

Red Bull Cliff Diving finder sted ved Operaen på Holmen den 25. august.  

Læs mere om Red Bull Cliff Diving her.

Læs mere om Red Bull Diving i København her.

Læs endnu mere om Red Bull Diving i København her.

Se Red Bull Diving videoklip her.

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!