Tom Jones, Fredagsrock og filmhits i Tivoli

Tom Jones i TivoliLegendariske Tom Jones optræder på Plænen i Tivoli i morgen. Foto: Tivoli Presse.

Tivoli er som bekendt meget mere end candyfloss og rutsjebaneture. I morgen optræder legendariske Tom Jones på Plænen i Tivoli. Siden følger Tina Dickow, Gangs og en lang række andre navne ved havens Fredagsrock koncerter. Søndage kan du se film under åben himmel.

De næste mange fredage får Tivoli besøg af danske og udenlandske musikstjerner, og på søndage vises der filmhits på storskærm på Plænen. Uanset om du er i humør til en koncertstemning eller filmhygge, er det oplagt at kombinere et besøg i den 175 år gamle forlystelsespark med én af delene. For når først indgangen er betalt, er der fri adgang til både koncerter og film. Vi har plukket lidt i programmet og giver dig her nogle bud på musik og film, som du kan opleve i løbet af sommeren.

What’s New pussycat?

Sangeren og performeren Tom Jones er for nylig fyldt 79 år, men det betyder absolut ikke, at hans karriere er ved at være forbi. Tværtimod er han blandt anmelderne mere populær end nogensinde. Og hvis der er noget, Tom Jones har bevist gennem de fem årtier, hvor han har solgt over 100 millioner album, er det, at han forstår at stable et show på benene. Derfor bliver det sandsynligvis alt andet end kedeligt på fredag den 5. juli, når han lægger vejen forbi Plænen ved en koncert, der kan forventes at byde på gode gamle hits som It’s Not Unusual, She’s a Lady og What’s New Pussycat.

Fra Tina Dickow til Gnags

Et par fredage senere er det Tina Dickows tur til at optræde på Plænen i Tivoli. Den populære danske sanger og sangskriver gav kun én enkelt koncert hele sidste år – og derfor er der rift om hende, når hun denne sommer turnerer landet rundt med sange fra sit nyeste og niende album, Fastland. Så sæt kryds i kalenderen den 19. juli, hvis du er til Tina Dickows bløde og varme vokal. Men er du mere til Mr. Swing King, må du vente endnu en fredag. For rockbandet Gnags spiller i Tivoli den 26. juli – og dermed er vi tilbage til musikere, der har befundet sig i rampelyset i fem årtier og er kendt for fantastiske liveoptrædener. Med Peter A.G. og bassist og guitarist Per Frost som frontfigurer vil Gnags både spille klassikere som Vilde Kaniner og Den Dejligste Morgen samt nyere hits fra deres album Robot’n’roll, der udkom i april.

Tina Dickow spiller i Tivoli den 19. juli, og Gnags spiller den 26. juli. Der er Fredagsrock på Plænen i Tivoli hver fredag fra kl. 22 frem til den 20. september.

Læs mere om Fredagsrock i Tivoli her.

Bradley Cooper og Lady Gaga på Plænens lærred

Hvis du tager i Tivoli på en søndag, foregår aftenens underholdning også på Plænen – men på filmlærredet fremfor på scenen. Hver søndag i juli er der nemlig en ny spillefilm på storskærm fra kl. 20-22. På søndag den 7. juli er der både romantik og svigerfamiliedrama på programmet, når komedien Crazy Rich Asians har danmarkspremiere. Den 14. juli er det en nok god idé at medbringe et lommetørklæde, når den romantiske og musikalske – og i øvrigt ottedobbelte Oscar-nominerede – A Star is Born med Bradley Cooper og Lady Gaga kan opleves. Søndagen efter, den 21. juli, får du også lidt musik for pengene, når ABBA-hits som Dancing Queen og Money, Money, Money danner omdrejningspunkt for musicalfilmen Mamma Mia! Here We Go Again. Og den 28. juli kan du få et godt grin, når kæmpesuccessen Bridget Jones’ Dagbog afrunder årets Film på Plænen-sæson. Filmene vises i samarbejde med CPH PIX, og du er velkommen til at medbringe din egen picnickurv, som du kan nyde imens.

Der er Film på Plænen hver søndag i juli fra kl. 20-22. Tivolis adresse er Vesterbrogade 3, 1630 København V.

Læs mere om programmet og filmene i Tivoli.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!