Se byens blomstrende kirsebærtræer

Snart kan du nyde en af forårets smukkeste attraktioner, når kirsebærtræerne springer ud i april.

Du ved at foråret er på vej, når blomster og træer begynder at springe ud, især de fortryllende smukke kirsebærtræer. Træerne, som hvert år tiltrækker tusindvis af tilskuere, kan ses fra april til starten af maj.

Bispebjerg Kirkegård

Den lyserøde blomstertunnel ved Søndre Kapel på Bispebjerg Kirkegård i Nordvest er Københavns mest populære destination, når kirsebærtræerne blomstrer i april og maj. Hvert år besøger flere tusinde gæster kirkegården for at beundre den smukke blomsterallé. De mange besøgende sætter dog de normale forhold på kirkegården under pres, så mens træerne blomstrer sørger Teknik og Miljøforvaltningen for ekstra toiletter og flere affaldskurve, ligesom der vil være en række frivillige ‘kirsebærguider’. Alle besøgende opfordres til at tage hensyn til at man befinder sig på en kirkegård. Bispebjerg Kirkegård er åben for alle mellem kl. 7.00 og 22.00 mellem april og september.

Langelinje Park

Langelinje Park på Østerbro er en perfekt destination, hvis du gerne vil opleve kirsebærtræer i massevis. Parken har nemlig 200 kirsebærtræer, som tilsammen danner en lyserød himmel. Tager du forbi i weekenden den 29.-30. april, rammer du Copenhagen Sakura Festival, som hvert år afholdes for at fejre de japanske kirsebærtræer. Festivalen har eksisteret siden 2008, og bliver altid besøgt af flere hundrede gæster. Festivalen er åben for alle.

Klik her for at læse mere om festivalen.

Assistens Kirkegård

Assistens Kirkegård på Nørrebro er om sommeren et sted for københavnere, der gerne vil slappe af og nyde roen og solen. Her i foråret kan du gå en tur blandt masser af blomster og træer, heriblandt de berømte kirsebærtræer, som blomstrer flere steder på kirkegården. Alle besøgende opfordres til at tage hensyn til, at man befinder sig på en kirkegård. Assistens Kirkegård har åbent kl. 7.00-22.00 fra april til september.

Kongens Have

Befinder du dig inde i centrum af København, er Kongens Have endnu et oplagt sted at opleve de fine kirsebærtræer. Kongens Have huser adskillige kirsebærtræer, og også her kan du nyde blomsterne og den fine natur. Haven er åben kl. 7.00-21.00 i april og kl. 7.00-22.00 i maj.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!