Nu indtager Haven festivalen Refshaleøen

Haven FestivalenHaven festivalen åbner i morgen på Refshaleøen. Foto: Markus Glavind.

Haven festivalen på Refshaleøen forener igen musik, øl, mad og kunst begynder i morgen, hvor en lang række koncerter er linet up herunder Kraftwerk, der optræder med deres roste 3-D-koncert.

Haven er, hvad man kan kalde en rigtig københavner-festival, der kombinerer musik, kunst, gastronomi og performance. I morgen fredag og lørdag den 11. august forvandles det rå og industrielle miljø på Refshaleøen til en storslået blandingsfest, hvor man kan få alle sanser stimuleret.

Den Sorte Skole og Det Kongelige Kapel

Musikprogrammet byder i år på en varieret skare af kunstnere, der tæller bands som Arcade Fire, Den Sorte Skole, Moses Sumney og Katinka. Desuden kan man opleve det legendariske Kraftwerk med deres 3-D-koncert, som de med stor succes har turneret verden rundt med. Kraftwerk 3-D-koncert er en fusion af musik og performancekunst. I den anden ende af spektret kan man nyde tonerne fra Det Kongelige Kapel, der regnes for et af verdens ældste orkestre. Kapellet skal helt ekstraordinært optræde sammen med guitaristerne Aaron og Bryce Dessner fra bandet The National, der gæstede festivalen i 2017.

Meyer og Mikkeller

Udover musikken vil der være kunstinstallationer og performanceværker, ligesom der bliver der rig lejlighed til at nyde både mad og drikke. Faktisk kalder initiativtagerne bag festivalen, Haven for både en ølfestival, en madfestival, en kunstfestival og en musikfestival. Blandt initiativtagerne er da også madentreprenøren Claus Meyer og brygger Mikkel Borg Bjergsø fra Mikkeller, der blandt mange andre begge er repræsenteret med diverse mad- og ølboder på festivalen.

Læs mere om Haven og køb billetter her. 

Haven Festivalen finder sted den 10-11. august på Refshalevej 151, 1432 København.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!