Jazzkoncert med Indiens fornemmeste rytmemagere

Event afholdtFOTO: Global Copenhagen

Det 14-mands store orkester Beches Indian Brew besøger Global Copenhagen med eminente musikere fra Sverige, Ghana og Indien.

Beches Indian Brew ledes af den svenske jazzmusiker Bengt ”Beche” Berger, der i årtier har dyrket indisk musik og som mestrer det indiske tromme instrument, tabla. I løbet af de seneste år har han sammen med sin nyeste konstellation, Beches Brew, været på en række musikalske studieture til både Ghana og Indien. Frugten af rejserne til Indien bliver præsenteret på orkesterets efterårsturne, der heldigvis slår forbi Global.

Svensk, indisk og afrikansk musikkonstellastion
Med sig har Beche nogle af Sveriges dygtigste musikere og instrumentalister, to af Indiens fornemmeste rytmemagere, samt de to violinister, søstrene Subbulakshmi og Sornalatha Akkarai, der også fortryller med deres vokaler og endeligt den ghanesiske mester percussionist Doe Kushiator.

Glæd dig til et møde på tværs af traditioner, når 14 mestermusikere fra nær og fjern tager publikum med på en eventyrlig rejse ud i indisk musiks udfordrende skalaer og ejendommelige rytmer. Beches Indian Brew gæster Global Copenhagen, Nørre Alle 7, København N, Torsdag d. 20. oktober kl. 21.

Du kan købe billetter med en rabat på 30% (70 kr.) til koncerten, hvis du er medlem af OplevByenXTRA. Bliv medlem her.

Rabatlink: (synligt for medlemmer)

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!