Der er noget om snakken – der er åbent på Bakken

DyrehavsbakkenFoto: Bakken.

Dyrehavsbakken inviterer til hvin i rutsjebanen, alt godt til ganen og maven, revy, fest, bakkesangerinder og en tur i Mads Skjerns fodspor.

Dyrehavsbakken er åben. “Verdens ældste forlystelsespark”, der engang var valfartsted for håbefulde rejsende, der søgte den helbredende Kirsten Piils kilde, går nu sin 433. sæson i møde. Hele 33 latterskabende forlystelser er i luften og der er masser af muligheder for pittstops undervejs, hvor man kan læske ganen, få en hurtig bid eller spise en middag.

Legendarisk og lattervækkende underholdning

På Bakken er der underholdning for enhver smag. Prøv for eksempel en tur i Cirkusrevyen eller syngepavillonen Bakkens Hvile, som på trods af deres mange år på bagen stadig er toptunede og kører for fulde huse gennem hele sommeren. Cirkusrevyholdet med Lisbeth Dahl og Ulf Pilgård i spidsen har ry for at levere et skarpt og hylende morsomt billede af dansk politik og Hr og Fru Danmark. På Bakkens Hvile fyger de kvikke bemærkninger fra bakkesangerinderne i farvestrålende gevandter og med herlig sang på læben.

Besøg også Korsbæk på Bakken og se frem til et gensyn med de kendte figurer fra tv-serien Matador under en kaffe på Postgården, et festtaffel orkestreret af selveste Maude Varnæs eller hvad med en gedigen gammeldags barbering hos H. Nicolaisen?

Rutsjebaner, bøffer og fadbamser

Til de eventyrlystne eller barnlige sørger Bakkens mange forlystelser for sus i maven eller vind i håret – alle niveauer er repræsenteret for en glad heldagsoplevese på Dyrehavsbakken. Populær er altid den gamle trærutsjebane, som siden 1932 har bragt begejstrede, hvinende gæster op og ned ad bulede bakker. Eller hvad med en frydefuld tur i Vandrutsjebanen, som truer med en dukkert, når de vildfarne træstammevogne vælter ned ad et plaskende vandfald?

Nyd også Bakkens væld af lokkende beværtninger og spisesteder. Ølgod er både kendt for de gode øl tilsat underholdning, der ofte er levende musik. Bakkens Grill- og bøfhus frister med saloonstemning og store bøffer. Drømmer du nærmere om italiensk carpaccio, om spanske tapas eller om thailandske nudler, findes det selvfølgelig også på Bakken.

Bakken midt i Dyrehaven

Placeret som en oase af sjov midt i skovens ro, ligger Bakken trygt inde i Klampenborgs Dyrehave på adressen Dyrehavevej 62. Der findes gode parkeringsmuligheder i området og S-toget kører lige til Klampenborg Station, hvorfra der kun er 5 minutters gang til Bakken. Entreen er gratis. Turbånd til alle forlystelser koster 249 kr. eller 179 kr., hvis man endnu ikke har rundet 115 cm. Bakken holder åbent til og med 29. august.

Læs mere om Dyrehavsbakken her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!