Spørgsmål og Svar

Hvordan bruger jeg OplevByenXTRA’s rabatter?
Du logger ind med din OplevByenXTRA bruger. Vælger det ønskede arrangement, og trykker på linket til billetsalget. Her får du adgang til en rabatkode eller et salgslink med rabat. Nogle rabatter kan kun indløses med billetkøb ved fysisk fremmøde.

Til rabatter som indløses med billetkøb ved fysisk fremmøde, skal du printe et medlemskort, som du modtager per email, når du bliver medlem. Medlemskortet skal fremvises sammen med et gyldigt billed-ID. Du kan også medtage medlemskortet på din telefon.

Der kan være et begrænset antal pladser til særarrangementer, så tilmeldingen foregår efter først-til-mølle princippet.

Hvad koster et medlemsskab hos OplevByenXTRA?
Det koster 33 kr. pr. måned plus et mindre betalingsgebyr per betaling. Betalingen sker for en periode på 6 måneder af gangen.

Hvem kan melde sig ind?
Det kan alle, men arrangementerne og rabatterne er primært tilknyttet Hovedstadsområdet.

Hvor længe er man medlem?
Der er en bindingsperiode på 3 måneder, hvorefter du kan melde dig ud med en måneds varsel.

Er der begrænsning på rabatter og arrangementer?
Nej 🙂 Når du har tilmeldt dig OplevByenXTRA, har du adgang til alle rabatter på særarrangementer og events. Der tages dog forbehold for udsolgte og aflyste arrangementer.

Hvordan melder jeg mig ud
Ved at skrive en mail til xtra@oplevbyen.dk. Bemærk at dit medlemskab har en bindingsperiode på 3 måneder. Efter de 3 måneder kan du melde dig ud med en måneds varsel. Vi refunderer det eventuelt resterende beløb fra tidspunktet for udmeldingen frem til slutningen for betalingsperioden.

Fortrydelsesret
Ved indmeldelse giver du samtykke til, at dit medlemsskab starter øjeblikkeligt, når du har modtaget email med brugeradgang samt medlemskort, hvilket gør det muligt for dig at benytte dig at alle rabatter og tilbud samt deltage i konkurrencer. Du accepterer, at du giver afkald på din fortrydelsesret. Du kan dog fortsat opsige dit abonnement når som helst.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!