Teatret Republique

Papegøje og hund blandet sammen skaber røre, for det mix kender hjernen ikke – endnu. Nye og anderledes sammenhænge ser dagens lys i teatersalenes skærmende mørke, når Republique udfører sin mission for at nå sin vision

Det er korte og klare udsagn, som sætter retningen for Republiques arbejde på de to scener i huset, og når der turneres. Kunsten skal røre dig gennem store fortællinger, som giver dig lyst til rykke.

Stiftelsen
Wikipedia skriver: ”Teatret Republique blev stiftet i 2009”. Det ”ligger på Østerfælled Torv på Østerbro i København. Teatret er en selvejende under paraplyorganisationen Københavns Teater.” ”Profilen er nyskabende teater med særligt henblik på klassikere i nye formgreb, international scenekunst og familieforestillinger samt en udfordring af teaterbegrebet.”

Anmelderroser
”I Republiques første sæson fik stort set alle forestillinger topkarakterer af anmelderne. Den første store egenproduktion var Shakespeare-fortolkningen H3K med blandt andre Lars Mikkelsen i hovedrollen. I starten af 2010 opførte SIGNA den omdiskuterede og yderst populære performance-installation Saló, inspireret af Passolinis film af samme navn. I 2010 vandt Republique desuden Den Danske Designpris for en nyskabende, visuel identitet skabt i samarbejde med designbureauet Scandinavian DesignLab.”

Re-collection
Republique står bag en tøj- og taskekollektion, som udvisker grænsen mellem teater og publikum ved at tilbyde lækre oplevelser i kropsnært, moderne og praktisk design. Så du kan tage teaterdrømmen med, hvorhen du vil og blive helt fortrolig med hybriden af næb og klør af hver sin oprindelse.

Praktisk information

Adresse
Øster Fælled Torv 37
2100 København

Kontakt
33 23 31 00
Hjemmeside

Åbningstider
Tirsdag – Søndag: kl. 10.00 – 17.00
Onsdag: kl. 10.00 – 21.00
Mandag: Lukket

Billetpriser
Køb billetter her

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!