Nørrebro Teater

Se kommende begivenheder →

Nørrebro Teater er et nytænkende teater med fokus på udvikling af den moderne komedie, stand-up-teater og rockende, nykomponerede musikforestillinger.

Nørrebro Teater er Danmarks største komedieteater med plads til 620 publikummer hver aften. Nørrebro Teaters repertoire består af underholdende og meningsfulde teater- og musikforestillinger, der forholder sig til nutiden og ikke er bange for at lade humoren stå på skuldrene af alvoren. Siden 2015 har Mette Wolf siddet på teatrets direktørpost.

Teater med kant
Nørrebro Teater har siden sin start i 1886 bestemt ikke været noget forfinet sted. Dengang var Nørrebro en helt ny bydel, der mest bestod af mose og marker. Beliggenheden i Ravnsborggade på den ”forkerte” side af søerne gjorde det ikke bedre. Men folket kom, og Nørrebro Teater var et socialt samlingssted for mange familier, som ikke havde plads til at holde selskab i deres trange lejligheder. I dag er området som en sydende og kulørt heksekedel – den perfekte beliggenhed for et moderne teater, der præsenterer begavet morskab for alle til alle tider.

Adskillige folkekære skuespillere fik deres gennembrud på Nørrebro teater, heriblandt Osvald Helmuth, som i 1929 brød igennem med ”Ølhunden glammer”. Poul Reichardt er en anden af Nørrebro Teaters helt store stjerner, der i 1945 slog igennem med et ordentligt sømandspotpourri.

Rialto:Teatret

Rialto:Teatret er Nørrebro Teaters anneksscene på Frederiksberg. Stedet blev oprindeligt bygget som en biograf, men i mere end 30 år har lokalerne overfor Frederiksberg Rådhus huset en af byens mest fleksible intimscener. Her er plads til op til 200 publikummer og kunstnerisk frirum til at afprøve nye formater.

Praktisk information

Adresse
Ravnsborggade 3
2200 København N.

Kontakt
Billetkontor: 70 27 22 72
Administration: 35 35 27 60
E-mail: nbt@nbt.dk
Hjemmeside

Entrepriser
Afhænger af den enkelte forestilling

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!