Lubomyr Melnyk på Jazzhouse

Event afholdtFOTO: Jazzhouse

Hør noget af det mest avancerede og moderne klavermusik, når den ukrainske pianist Lubomyr Melnyk spiller ” continuous piano music” på Jazzhouse.

Den ukrainske jazz-pianist Lubomyr Melnyk, der netop har udgivet sit nye album ”Illirion”, gæster jazzhouse den 28. oktober.

Verdens hurtigste pianist

Lubomyr Melnyk er kendt for sin meget specielle klaverteknik, ”continuous piano music”, en enestående teknisk kunnen, der kombinerer en ufattelig hurtig spillestil med meditative og minimalistiske toner. Det er en svær kunst at mestre, men musikken er til gengæld let at nyde med sine smukke melodier og fint flimrende toner, der skaber en enestående poetisk lydverden.

Melnyk har to verdensrekorder: som verdens hurtigste pianist med 19,5 noder i sekundet og som den, der kan spille flest noder i timen – hans rekord er på hele 93650 noder. Han er derfor noget af et fænomen inden for den moderne klavermusik og bliver ofte kaldt for ‘vor tids Franz Liszt’.
Du kan læse mere om Melnyks musik og verdenssrekorder her.

Koncerten på Jazzhouse

Melnyk er aktuel med sit album ”Illirion” på Sony Classical. Han har fyldt koncertsale verden over, og nu kan han opleves live her i Danmark. Koncerten på Jazzhouse finder sted den 28. oktober kl. 21. Billetter kan købes for 160 kr. eller for 125 kr. som medlem af OplevbyenXTRA.

Køb din billet her
Bliv medlem af OplevByenXTRA og køb en billigere billet her

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!