Interpol i VEGA – igen

De populære New Yorkere spiller ekstrakoncert i VEGA. Oplev bandet som, til dette års Roskilde Festival spillede en af de mest roste koncerter.

Berlingske og GAFFA tildelte koncerten på Roskilde Festivalen fem stjerner.

Bedste plade i 10 år

Efter koncerten på årets Roskilde Festival var der bred enighed om, at bandet præsterede deres bedste album i 10 år. Derfor vil det være en god ide, hvis man kan lide alternativ rock, at købe billet til d. 3. februar i VEGA. Der er stor sandsynlighed for, at billetterne forsvinder hurtigt, da en koncert allerede er udsolgt.

 

Interpols begyndelse

Bandet blev dannet i 1997 af Daniel Kessler og Greg Drudy. Efterfølgende tilsluttede den karismatiske forsanger Paul Banks og Carlos Dengler sig til bandet. I 2000 stoppede Drudy, hvorefter Sam Fogarino rekruteredes. I 2010 annoncerede Carlos Dengler, at han forlader bandet, og dermed består bandet af de tre, Paul Banks, Sam Fogarino og Daniel Kessler.

 

Markant og interessant forsanger

Den spidsfindige og mystiske Paul Banks er ofte god for en oneliner eller to. F.eks. skulle han have sagt i forbindelse med et interview, at han intet har imod at dø i København. Sætningen kan indeholde lidt sandhed, da han i øjeblikket ses med den tidligere danske supermodel, Helena Christensen. I samme interview sagde han også, at København var en af hans favoritbyer i Europa. Det kan selvfølgelig være spin, men mon ikke der er noget om snakken. Man må derfor kunne forvente en meget veloplagt Paul Banks Interpol, som nærmest spiller på hjemmebane i Vega d. 3. Februar 2015.

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!