Michael Jacksons Thriller – Live

Fotograf Ian Nichol

Popkongens musikkarriere kommer live til dig i Falconer Centret. Fest igennem til musikken, der får dig til at rykke i sædet, den 5. november 2015. Billetsalget er i gang

I begyndelsen var han en af Jackson 5, indtil søskendeflokken brød konstellationen for hver især at stå på egne ben. Michael Jackson stod imidlertid ikke stille, hans koreografi og musik tog verden med en storm, som ikke har lagt sig endnu. Gennem fyrre år leverede han nyt og anderledes dans, pop- og funky rytmer til publikum, der stadig vil have mere.

Thriller

Det knirker og knager på uhyggelig vis, lydene fanger opmærksomheden og skaber fuldstændig stilhed i rummet før det går løs med de elskede toner i melodien. Det er seks år siden, Michael Jackson drog sit sidste suk og gjorde Thriller-miljøets kirkegård til sit eget. Alligevel er Michael Jackson den mest sælgende kunstner nogensinde med 750 millioner albums.

Musicalen

Thriller – Live tager dig med på en musikalsk, sanselig oplevelsesrejse, hvor det du ser og hører, får de små hår i nakken til at rejse sig. Og det fortsætter med en rislen ned ad ryggen og manifesterer sig som gåsehud på armene. Uhh! Ahh! Fødderne har svært ved at holde sig i ro – og det er helt i orden. Grib chancen nu. Du kan opleve musicalen, der er mere end velbesøgt med sine 1000 gæster pr. aften. Den turnerer i Europa og til november opføres der tre styk i Danmark.

Klik her og køb billet til Thriller – Live i Falconer Centret den 5. november 2015.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!