Moonjam koncert og buffet

Hver 3. fredag i måneden inviterer Dragør Badehotel til musikaften og dans. Der lægges ud fredag den 15. maj hvor Moonjam spiller op til fest.

Moonjam Triple X – eller Moonjam trio om man vil – er i virkeligheden Moonjam i den “ægte” oprindelige form. Helt tilbage i 1982 opstod Moonjam som et “mini-orkester”, der kunne være i en Citroên 2CV. Dette godt nok med el-kontrabassen stikkende ud af soltaget når det gik derudad på veje og biveje – og under paroler som: “vi overhaler inden om i en Lloyd” og: “Plader, det indspiller vi sgu ikke, for så kan alle og enhver jo komme og sige, at de har hørt os”.

Pladeindspilninger kunne Moonjam dog ikke komme uden om; en hel del er det blevet til, og der er mere på vej. Princippet om at overhale inden om i en lille, små-fræk outsighter-øse har fulgt, og følger til stadighed, bandet som en fin model i “al slags vejr”.

Få en stor musikoplevelse med Moonjam i den ægte originale udgave og nyd Dragør Badehotels buffet (inklusiv kaffe og kage) inden koncerten for kun 465 kr.  

Billetpris uden buffet: 150 kr.

Køb din billet til Moonjam på Dragør Badehotel her 

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!