Tivoli Hjørnet med madmarked nærmer sig

Tivoli HjørnetFoto: Tivoli.

Et madmarked, restauranter, kaffebarer, bolig & design, udsigtsterrasser, en lounge og nye hotelværelser bliver alt sammen en del af Tivoli Hjørnet, der åbner i november.

På hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorffsgade er Tivoli Hjørnet for alvor ved at tage form. Bygningen, der forventes at åbne den 10. november, kommer bl.a. til at rumme butikker, restauranter og madmarked. Tivoli Hjørnet skal med sin åbning ud mod byen integrere Tivoli med resten af København. Det er det internationale arkitektfirma Pei Cobb Freed & Partners, der har tegnet bygningen.

Tivoli Food Hall

Hvor der før lå en Hard Rock Café langs Bernstorffgade skal der nu være et madmarked, Tivoli Food Hall. Stedet skal indeholde 14 spise- og drikkesteder i form af tapas, smørrebrød, pizza, grill, kaffe og sødt mm., så der vil formentlig være noget til enhver smag. Maden kan du nyde ved staderne, som take-away eller tage med i Tivoli.

Derudover åbner den velkendte restaurant, Sticks’n Sushi, på toppen. Kaffekæden, Espresso House, skal også åbne på hjørnet, og restauranten Vapiano, slår for første gang dørene op i Danmark og byder på italiensk mad i Tivoli Hjørnet.

Illums Bolighus åbner i stueetagen

Arealet lyder på godt og vel 6.000 m2, en kælder på 2.500 m2 og en højde på 17 m. Bygningen vil bestå af tre etager, en tagterrasse og åbne terrasser ud mod Tivolis have. Af de 2.000 m2 udvider hotel Nimb med 21 nye værelser og en lounge på tagterrassen med udsigt over Tivolihaven reserveret for hotellets gæster. Illums Bolighus åbner en afdeling i stueetagen af bygningen.

Der vil være adgang fra både gaden og Tivoli. Der er gratis adgang til Tivoli Food Hall, men hvis du tager videre ind i haven, koster det normal entré. Tivolis generelle åbningstider gælder også for Tivoli Food Hall – fra kl. 11.00-23.00 (fredag kl. 24.00).

Tivoli Hjørnet forventes at åbne d. 10. november og kommer til at ligge på hjørnet mellem Vesterbrogade og Bernstorffsgade.

Du kan læse meget mere om Tivoli Hjørnet her

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!