Fredagsrock i Tivoli med Krebs/Falch-duo på menuen

De to legendariske troubadourer, Poul Krebs og Michael Falch, gæster Fredagsrock i Tivoli. Både turné og album er det første regulære samarbejde mellem de to kunstnere.

’Hvordan forener man asfaltens rocksanger med en sværmerisk østjyde?’, spørger Gaffa i deres anmeldelse af albummet ’Tomandshånd’, som udkom i november sidste år. Svaret kan opleves fredag den 27. maj, hvor Tivoli lægger op til et sammenkog af folke- og rockmusikken – udført af de to grand-old-men, Poul Krebs og Michael Falch.

Kunstnere med historie

Krebs og Falchs fælles album ’Tomandshånd’ består af 11 nye sange, hvoraf de to er skrevet i fællesskab. Albummet er produceret af guitaristen Lars Skjærbæk, som også spiller med på albummet og i Tivoli.
Krebs og Falch indledte deres venskab og samarbejde i 1995, hvor de sammen med Steffen Brandt turnerede som ’De Tre Tenorer’. Siden har de ofte gæstet hinandens koncerter, spillet for fulde huse og trukket utallige glade festivaldeltagere til scenen.
Poul Krebs’ rødder i folkemusikken bringer ham og hans fans derhen, hvor vippende fødder, svajende kroppe, glimt i øjet og smil på læben er de foretrukne staturer. Michael Falch er anderledes rock-papa med sin fortid i bandet Malurt, der gennem 70’erne og 80’erne leverede storslåede rockhits som ’Mød mig i mørket’.

Drink, dinner og rock-duo

Selvom fredagsrock i Tivoli er en tusmørkeoplevelse, er der intet til hinder for at gøre det til et helaftensevent. Tivoli bugner af gode spisesteder, og flere af dem lokker med en særlig fredagsrock-menu. Prøv for eksempel Brødrene Prices tre-retters menu med den gedigne steak-frites med sauce bordelaise og bearnaise-mayo til 395 kr. Eller tre retter på restaurant Kählers til 449 kr., hvor man kan vælge kammusling og jomfruhummer fra menuen, men dog ingen Krebs! Der er også de helt billige fastfoodtilbud, som for eksempel ’I lov it food’, der lover et sundere alternativ til fastfood-klassikerne.

Praktisk info

Fredagsrockkoncerterne er gratis, når de 100,- i entré til Tivoli er betalt. Koncerten starter kl. 22.

Mere information om Fredagsrock i Tivoli, restauranter og bordbestilling kan findes her

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!