Ny popmusical skruer op for festen på Aveny–T

Dig og mig for AltidFoto: Aveny T.

Oplev 30 af de største pophits fra 00’erne i den nye musical ”Dig og mig for Altid” på Aveny-T.

Nogle af de største danske pop hits fra 00’erne, såsom ”Vent på mig”, ”Lækker”, ”Når hjertet ser” og ”Sommer i Europa” bliver genskabt i en ny musical på Aveny-T.

Det er holdet bag den kendte 2009 musicalen ”Elsk mig i nat” , der bringer mere end 30 af de største danske hits til live i musicalen. Også denne gang er iscenesættelsen skabt af Kenneth Kreutzmann, som også står bag manuskriptet sammen med Ida Maria Rydén.

Med sange som vi alle kan synge med på, skabt af Medina, Rasmus Nøhr, Sys Bjerre, Nik & Jay , TV-2, Natasja og mange flere, giver skuespillerne Pernille Højmark, Lars Bom, Line Krogholm, Mads Hjulmand og Mikala Bosetti, sammen med musikerne Mein Le og Veronika Voetman, de danske ørehængere et helt nyt liv.

Pop i kirken

”Dig og mig for Altid” handler om hvor langt vi vil gå for dem vi elsker i livet. Musicalen foregår i en kirke, hvor vi følger en kvindelig præst, som møder alle de forskellige mennesker, der bruger kirken til de store begivenheder i deres liv. En dag banker det på og ind kommer nogen, som virkelig er i nød.

Musicalen kan opleves fra d. 22. januar – 12. marts.

Adresse: Aveny T., Frederiksberg Allé 102, 1820 Frederiksberg C.

Billetter kan købes på Billetnet og på Teaterbilletter.dk.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!