Kim Larsen & Kjukken ekstrakoncert

Manden bag Gasolin og det bedst sælgende danske album nogensinde (Midt om natten) kan stadig trække fulde huse. Kim Larsen og Kjukken spiller 2. ekstrakoncert d. 28. maj 2015 på Vega.

Hvis du er interesseret i at få fat i en billet til koncerten, skal du slå til hurtigt, da to koncerter allerede er udsolgt.

Kim Larsen behøver ikke nogen større introduktion, men her kommer et lille overblik over, hvad han lavet de sidste knap 50 år.

Gasolin og solo

Da Kim Larsen dannede bandet Gasolin i 1969, var det begyndelsen til hans optræden som en af Danmarks største musikere. Gasolin gik i opløsning i 1978, og var på dette tidspunkt et af de populæreste bands i Danmark.

Kim Larsen kunne dog også på egen hånd. I 1973 gik han solo med sit album Værsgo. Han havde dog ikke held med at skabe sig en karriere i USA, selvom han forsøgte i 1977 og fra 1980-82.

Midt om natten

I 1983, atter hjemvendt til Danmark, udgav Kim Larsen albummet Midt om natten, som indeholder sange fra Erik Ballings film af samme navn. Her fik han sit absolutte folkelige gennembrud, hvilket blandt andet ses ved, at albummet er det mest solgte danske album nogensinde. Man skal ikke tænke over det længe, før sangtitler fra filmen dukker op i hukommelsen.

Bellami, Bellstar og Kjukken

Kim Larsen har optrådt i en del orkestre i tidens løb. I 1986 blev Bellami orkestret dannet, som blandt andet bød på sangen Jutlandia. I 1994 havde han orkestret Bellstar og i 1995 dannede han Kim Larsen og Kjukken, som kan opleves i Vega d. 28. maj.

Den helt store evne, Kim Larsen besidder, som også er årsagen til hans popularitet i tidens løb, er at ramme bredt blandt befolkningen. De færreste formår at producere sange, som både børnebørn og bedsteforældre kan synge med på. Det vil med garanti også kunne opleves under koncerten til foråret.

Her kan du læse mere om koncerten på Vega d. 28. maj 2015.

 

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!