Spis og støt kampen mod cancer

Spis og støt

Nyd en 3-retters middag tilberedt af én af landets bedste kokke og støt samtidig kampen mod kræft. En række restauranter tilbyder menuer til 250 og 500 kr., hvoraf en fjerdedel går til Kræftens Bekæmpelse.

Køkkenchef på Michelinstjernerestauranten Studio og tidligere kreativ chef på Noma, Torsten Vildgaard, mistede begge sine forældre sidste år. Begge døde de af cancer og nu går han sammen med Kræftens Bekæmpelse til bords og til kamp mod cancer. For hvorfor ikke tage kampen op med det, man er bedst til?

Det gør 75 kokke landet over og er du bedst til at tage imod og nyde, kan du støtte op om kampen mod kræft ved at booke bord til én af de mange sublime smagsoplevelser, der diskes op med i dagene fra den 6. til 12. juni. Under overskriften Spis & Støt dækker 75 af landets bedste restauranter op til en tre-retters menu og 25 procent af prisen går direkte til Kræftens Bekæmpelse.

Menu til enhver pengepung

Torsk med sauce af kærnemælk og klorofyl, syltede tapioka og ristede boghvedekerner! Sådan lyder Spis & Støt-forretten på restaurant Rebel i Store Kongensgade. Hele menuen koster 250 kroner og andre fristende menuer til samme pris kan bookes på en lang række restauranter i byen og landet over. Er du parat til at give 250 kroner mere, findes der også fem Michelinrestauranter med en menu til 500 kroner, heriblandt Torsten Vildgaards restaurant Studio. Og bidraget til Kræftens Bekæmpelse bliver tilsvarende større.

Til særlige filantropiske gourmander tilbyder restaurant Clou i Store Kongensgade en Supreme Charity middag den 5. juni med jazz, caviar- og vinmenu. Her går hele prisen på 2500 kroner, ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Køb din middag online

Menuerne købes online, hvor du også finder mere information om Spis & Støt-arrangementet såvel som gode råd til at forebygge kræft med for eksempel fokus på gode madvaner.  Spis & Støt finder sted i dagene fra den 6.-12. juni på en række af byens bedste restauranter.

Madbilletter til Spis & Støt-middagene kan købes på her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!