Dining Week og cocktail festival forude…

Dining Week

Restaurantfestivalen Dining Week frister atter med et væld af menuer for enhver smag i vinterferien, der også byder på Cocktail Week. Over 200 restauranter deltager på festivalen, der tilbyder en 3-retters menu inkl. S. Pellegrino for 215 kr + gebyr.

Nogen har tænkt sig godt om, da de valgte at lægge restaurantfestivalen Dining Week i vinterferien, der i år løber fra den 10-17. februar. Efter masser af mad, drikke og sammenkomster i julen og nytåret er det i januar tid til at spare og spæge sig og det er der som bekendt ikke megen grin ved.. Men så er det godt, at man allerede midt i denne magre forsagelsesmåned kan begynde at planlægge og glæde sig til nye madoplevelser på den årlige restaurantfestival Dining Week.

Fra Brdr. Price til Restaurant Kul

Som altid lyder konceptet: Spis en tre-retters menu inkl. S.Pellegrino-mineralvand for 215 kr. + gebyr på alle de deltagende restauranter i hele vinterferien. Igen i år er programmet spækket med fristende menuer for enhver smag både til frokost og aften. Blandt de deltagende restauranter er Brdr. Price, Krogs Fiskerestaurant, Restaurant Paustian, Boathouse, Aamanns 1921, Restaurant Silo, Restaurant LêLê, PS Bar & Grill, Nimb Vinotek, Kul, Mondän og Fleisch.

100.000 madglade gæster

Hvert år i vinterferien forener Dining Week mere end 200 gourmetrestauranter med 100.000 madglade danskere og forvandler ugen til en landsdækkende restaurantfestival. Dining Week, der bliver præsenteret i et samarbejde med San Pellegrino og det digitale madmagasin Copenhagen Food, blev startet tilbage i 2011. I løbet af de seneste otte år har Dining Week spredt sig fra København til hele Danmark, og kan i dag kalde sig Nordens største restaurantfestival.

Cocktail Week

Dining Week slår desuden dørene op for cocktailfestivalen, Cocktail Week i vinterferien. Her er der mulighed for at nyde en festivalcocktail og en signaturcocktail for 100 kr. + gebyr på nogle af Københavns bedste cocktailbarer. Eksempelvis lyder cocktailmenuen på Brønnum: Tanqueray Ten & Tonic og barens egen signaturcocktail Chinese Whisper, der består Great Bourbon med dansk æble vin mikset med frisk citron og fermenteret stikkelbær sirup. Så er der bare at sige velbekomme, skål og god vinterferie.

Dining Week finder sted i København og i resten af landet 10.-17. februar. Læs mere om Dining Week og bestil billetter her. Pris: Tre retter inkl. S.Pellegrino for 215 kr. + billetgebyr (26 kr.)
Cocktail Week finder sted i København 10.-17. februar. Læs mere om Cocktail Week og bestil billetter herPris: To cocktails – en festivalcocktail og en signaturcocktail – for 100 kr. + billetgebyr.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!