Sommerens oplevelser på Ofelia Plads

Ofelia Plads byder for andet år i træk på en masse koncerter, balletter og teaterforestillinger i sommersolen.

Ofelia Plads har med sine 10.000 kvadratmeter god plads til at afholde en masse forskellige begivenheder. Efter en succesfuld åbning af pladsen i juni 2016, kan du i år nyde et program spækket med oplevelser for enhver smag.

Gratis koncerter

Ofelia Plads har sin officielle åbningsaften fredag den 2. juni, hvor Ofelia Live går i luften med den første gratis koncert kl. 17.00. Her kan du opleve et elegant musikalsk samarbejde mellem Dicte og Claus Hempler og nyde de fængslende toner og vokalpræstationer. Efter koncerten vil Ofelia Live afholde en række gratis koncerter hver fredag kl. 17 henover sommeren.

Læs mere om Ofelia Live koncerter her

Udover Ofelia Live vil der være koncerter med klassisk musik, hvor orkestret sejles ud på en scene-pram i Kvæsthusgraven. De klassiske toner kan høres fra land på Kyssetrappen, alt imens du nyder en øl og en lunefuld sommeraften ved vandet. ‘Klassisk på Kyssetrappen’ kan første gang opleves torsdag den 20. juli kl. 17.00, hvor latin-inspirerede The Piazzolla Orchestra går på scenen mellem himmel og hav.

Læs mere om Klassisk på Kyssetrappen her

Graciøs ballet og underholdende teater

Trænger dit øje til at frydes med ren æstetisk underholdning, må Den Kongelige Sommerballet være et af de bedste bud på sådan en oplevelse. Nogle af verdens bedste dansere viser det de er allerbedst til inden for klassisk ballet og moderne dans – under åben himmel. Sommerballetten finder sted lørdag den 10. juni kl. 16.00.

Læs mere om Kongelig sommerballet her

Teatret Fair Play og Dansk Rakkerpak står bag gadeteaterforestillingen Sherlock Holmes og dronningens kronjuveler. Forestillingen tager udgangspunkt i en medrivende fortælling, som opføres med en komisk vinkel. Gadeteatret opføres første gang søndag den 25. juni kl. 16.00 og frem til søndag den 2. juli.

Læs mere om Sherlock Holmes og dronningens kronjuveler her

Pusterum eller action ved vandet

Vil du finde et åndehul i det travle byliv, er yoga på Ofelia Plads et godt sted at starte. En række søndage henover sommeren står i yogaens tegn med den dygtige instruktør Lisbeth Moseholm. Mærk havets beroligende effekt, mens du dyrker din krop og dit velvære.

Er du mere til action og fart over feltet, bliver Ofelia Plads omdrejningspunkt for en række sportsbegivenheder som DM i Kajak Polo og KMD IRONMAN Copenhagen. Alle kan komme og heppe og opleve den medrivende stemning.

Læs mere om alle begivenhederne i Ofelia Plads’ fulde program her

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!