Verdenspremiere: Jordens Søjler på Østre Gasværk

Trioen Høg Aagaard Svanekier tager dig ind i en helt ny dimension af Ken Folletts berømte roman ’Jordens Søjler’, når den for første gang nogensinde vises som teaterstykke.

Ken Folletts bestsellerroman ’Jordens Søjler’ bliver for første gang i historien omdannet til en episk teatermusical. Den fantastiske musicaltrio Høg Aagaard Svanekier dig med på en rejse tilbage i tiden på Østre Gasværk Teater – til et religiøst drama, der udspiller sig i magtkampe og kærlighed ved et katedralbyggeri i 1100-tallets England.

Intriger, blod og tårer

I musicalen befinder vi os midt i en kaotisk periode af Englands middelalder, hvor opbygningen af en kæmpe katedral danner centrum for blodige magtkampe fyldt med kærlighed, hævn, had og forræderi. Blandt karaktererne møder vi Tom Bygmester og hans familie, hvis dagligdag er præget af særdeles hårde vilkår. Som historien opbygges tager intrigerne til, når familier splittes, og tårerne får frit løb. Du kan derfor roligt glæde dig til en intens aften i selskab med skuespillere som Caspar Phillipson, Maria Lucia Heiberg Rosenberg, Laus Højbye og mange flere.

’Jordens Søjler’ havde premiere onsdag den 12. oktober og spiller helt frem til den 18. december 2016 på Østre Gasværk Teater.

Køb billetter her 

Læs mere om forestillingen og se den spændende trailer her

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!