Konkurrence: Vind billetter til prisvindende “Havet brænder”

Konkurrence slut

En selvsikker elegantiers værk. Sådan skriver Rasmus Brendstrup fra Filmmagasinet ‘Ekko’, som har anmeldt den prisvindende italienske dokumentarfilm til fem stjerner.

Den fortjente og meget populære vinder af årets Guldbjørn i Berlin udspiller sig på øen Lampedusa i Middelhavet. Den italienske ø er et af brændpunkterne i Europas møde med flygtningekrisen, men også et samfund, hvor indbyggerne er vante til at leve på havets nåde. Og hvor livet går sin egen slagne gang uanset det drama, som udspiller sig for beboernes øjne.

Det gælder også for 12-årige Samuele, der kører på knallert, skyder med slangebøsse og skal til at have rettet op på sit skæve syn. Øens læger må forholde sig til både små og store skavanker samt både halv- og heldøde flygtninge, som skyller i land eller reddes af kystvagterne.

‘Havet brænder’ går hverken sensationalistisk eller bombastisk til historien, men præsenterer os med humor og varme for både poetiske og stærke billeder af mennesker, der nok er udfordrede på alle leder og kanter, men som stædigt fastholder humanismen.

Vi udlodder 10×2 fribilletter til dokumentarfilmen, som har premiere i Grand Teatret torsdag d. 6/10 2016.

Konkurrencen er slut og vinderne blev: Mogens Braad, Anita Sys Larsen, Lise Ravnskov, Lene Krøger, Pia Hovgaard, Agnete Paludan, Ditte Munch-Petersen, Elena Pontoppidan, Tommy Nielsen og Susanne Hamberg.

Læs mere om “Havet brænder” og spilletiderne i Grand Teatret her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!