To festivaler med vin og rom og whiskey

Vinfestival i KøbenhavnKilde: commons.wikimedia.org

To festivaler med masser af rødvin – hvidvin – cava – whisky og rom. To festivaler for både nybegyndere og erfarne udi vinsmagning og whisky- og romsmagning

Det er nemt at forfalde til at købe den vin man plejer at købe – “for så ved man hvad man får” – ligesom det er nemt at byde sine gæster den samme cognac til kaffen, som man altid har gjort. Men man undsiger sig også chancen for at finde noget vin eller en lille avec, som måske får smagsløgene til at stå ret, når den gode smag rammer ganen.

På disse to festivaler får du mulighed for at smage en hel masse forskellige vine, cava, whisky og rom – uden at skulle købe en hel flaske hver gang.

Den Spanske Vinfestival

På Den Spanske Vinfestival får du mere end 200 forskellige vine, i alle prislag, at vælge imellem og ikke nok med det – du finder også en CAVA-bar, hvor der bliver budt på smagsprøver af den spanske udgave af champagne. Har du ikke prøvet at drikke Cava før, så kan det varmt anbefales. Der vil være små brødstykker til at friske munden med mellem hver prøvesmagning, ligesom der er mulighed for at købe spanske tapas-anretninger.

Whiskey- og romfestival

Den anden festival er en whisky- og romfestival. Det er længe siden, at whisky kun kunne være en rød Johnny Walker og rom kun var noget man drak med cola i.

I dag findes der så mange forskellige slags af både whisky og rom, som egner sig forrygende til at drikke enten som aperitif eller som en lille avec til kaffen – på linie med cognac. Snyd ikke dig selv for den store oplevelse det er at opdage, hvor forskelligt whisky og rom kan smage.

Udvid din smagshorisont

Det kan varmt anbefales at prøve sådanne smags-festivaler – det er hyggeligt og der er næsten garanti for, at man bliver beriget med nye smagsindtryk.

Festivalerne finder sted i september måned i Pressen, det gamle trykkerilokale der ligger i kælderen i JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen. Rom- og Whiskyfestivalen d. 11. sept og 12. sept. Vin Festivalen 25. sept og 26. sept. Det anbefales at købe billetter i god tid, da der ofte bliver udsolgt.

Tidspunkt og priser, samt tilmelding for spansk vinfestival

Tidspunkt og priser, samt tilmelding for whiskey- og romfestival

 

 

 

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!