Copenhagen Photo festival

Fra 4.-14. juni kan du opleve Copenhagen Photo Festival. Her kan du se alle mulige og umulige billeder, som uden tvivl vil bringe følelserne frem.

Det er 6. gang at festivalen foregår og ifølge arrangørerne selv, så handler det stadig om, at sætte fokus på fotografiet og markant dansk og internationalt samtidsfotografi.

Hvad skal du se?

Festivalen har overskueliggjort valgmulighederne for dig, som vil danne dig et overblik over festivalens arrangementer. På hjemmesiden er festivalen delt op i tre kategorier: The Gallery scene, The independent og events.

The Gallery Scene
Her kan du gå på opdagelse i den mere etablerede del af fotokunstverdenen. Der er tale om de gallerier og kunstnere som i høj grad har defineret, hvad fin fotokunst er. Du kan se alle gallerierne her.

The independent
Som kategorien siger, så finder du de uafhængige kunstnere her. Kategorien dækker under de nye upcomings, som er i fuld gang med at skabe sig et navn. Kunsten er eksperimental og udstillingerne vil arrangeres på mere utraditionelle steder såsom, cafeer, biblioteker og kulturelle midtpunkter. Klik her, hvis du vil vide mere om, hvor der udstilles.

Events
Under kategorien “Events” finder du de forskellige arrangementer som festivalen tilbyder. F.eks. kan du tilmelde dig en workshop, som giver dig gode råd og fif i forhold til det fototekniske. Der vil ligeledes også være en officiel scene i forbindelse med festivalen, hvor der vil være foredrage og debatter. Læs meget mere her.

Vær opmærksom på, at nogle af begivenhederne kræver tilmelding, samt at nogle arrangementer kræver entre.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!