Copenhagen Yoga Festival

Yoga er et 5000 år gammelt indisk system til indøvelse af åndedrætsteknik. Yoga betyder at forene. Foren krop og sind i harmoni  og opnå salighed og forløsning

Yoga er en uhyre fleksibel aktivitet som er tilgængelig for alle uanset alder, køn og smidighed.

Mad, musik og fællesskab

Copenhagen Yoga Festival præsenterer sig: ” Copenhagen Yoga Festival holdes på Tiøren ved Amager Strand. Formålet med Copenhagen Yoga Festival er at invitere og inspirere så mange som muligt til at prøve yoga for første gang eller hente ny inspiration og dele glæden ved yoga på tværs af studier og stilarter.”

På Tiøren 28. – 30. august

Programmet indeholder noget for enhver smag: ”Både nye nysgerrige og mere erfarne udøvere af yoga kan være med. Du kan deltage på alle de workshops, du har lyst til, høre spændende foredrag, besøge de mange boder på markedspladsen, synge kirtan, spise sund og velsmagende mad og møde en masse andre yogainteresserede mennesker.”

Elefanten og drømmen

Copenhagen Yoga Festival er resultatet af en floks venners seriøse indvielse af den enes hjembragte elefant-gude-skulptur. Indvielsen udviklede sig til en grandios havefest, som var så fantastisk, at oplevelsen nærede drømmen om en gentagelse. Drømmen er kommet til live i form af Copenhagen Yoga Festival.

Lyt og lær med forskellige guruer

Ved at lytte til bevægelsen gennem åndedrættet får de fysiske begrænsninger opmærksomhed. Selv om det ser stillestående ud, bevæger man hele tiden kroppen i små bevægelser i takt med åndedrættet og man kommer helt ud til kroppens naturlige begrænsninger. Yoga afsluttes med afspænding, som giver ro i sindet.

Læs mere om programmet, maden og muligheden for at være frivillig ved at klikke her

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!