Strandbaren Halvandet på Refshaleøen

HalvandetFoto: Halvandet.

Kom i loungestemning til chill-outmusik på den stråtækte strandbar Halvandet, der åbenbarer sig som en oase langt ude på Refshaleøen med direkte udsigt til vandet.

Når det en sommerdag i København, er blevet lidt for lummert, og det er blevet tid til at skifte indre by ud med noget mere letsindigt, er Halvandet på Refshaleøen det perfekte alternativ. Den stråtækte strandbar ligger som en oase langt ude på Refshaleøen, og helt ud til vandet. Her er loungestemning og cremefarvede divaner, du kan droppe ned i, mens højttalerens chill-outmusik sørger for lydbilledet.

Tag havnebussen

Ud over de store divaner, er der mulighed for at nyde solen i diverse liggestole. Trænger du til at være lidt for dig selv, kan du vælge at slå dig ned på din egen private cabana. I baren kan bestilles kolde, øl, vin og cocktails. Halvandets restaurant, der både serverer ude og inde, tilbyder et varieret menukort til både den lette og den store sult. Og på bådebroen kan du dyppe fødderne i vandet, mens du nyder den fantastiske udsigt over Københavns Havn, hvor både og større skibe glider forbi.

Havnebussen sejler til Halvandet, der ligger på Refshalevej 325, 1432 København K.

Læs mere om Halvandet her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!