3 aktuelle biograffilm

Biograf

Efteråret og kulden er for alvor kommet til Danmark, så træk i det varme tøj, sæt dig ind i biografen og se en god film.

Her får du tre biografaktuelle film, som du kan se indendørs i varmen lige nu, hvor vejret er koldt og gråt.

Dokumentaren Requiem for the American Dream
skaermbillede-2016-10-20-kl-08-03-58

’Requiem for the American Dream’, er en biografisk fortælling om filosoffen og lingvistikprofessoren Noam Chomsky.  Han er kendt for sine skarpe analyser af verdenssituationens mange afskygninger, og for at være hudærlig om faretruende tendenser i samfundet. Chomsky har haft et liv fyldt med aktivisme og politisk engagement, og portrættet er bygget op omkring en længere række interviews med ham, der spænder over fire år. Ifølge Chomsky ser fremtiden ikke for lys ud, da få magtfulde mennesker i USA er på vej til at skabe et samfund som kun inkluderer de allerrigeste.

Filmen vises i Cinemateket til og med den 26./10., og du får som OplevByenXTRA-medlem 20% i rabat.
Læs mere om denne og mange flere medlemsfordele her.

Thrilleren Inferno
Inferno Dan Brown

Følg med i den tredje fortælling indenfor Dan Brown’s univers i filmen ’Inferno’. Dan Browns bestsellerromaner har også hittet som film, og folk over hele verden har fulgt med i symbolforskeren Robert Langdons spændende rejser i de to forgangne film ’Da Vinci Mysteriet’ og ’Engle & Dæmoner’. I Inferno, vågner professoren op på et hospital i Firenze, og det går hurtigt op for ham, at han er centrum for en menneskejagt. I filmen står han også overfor at skulle løse den mest indviklede gåde, han nogensinde har oplevet. Robert Langdon spilles af Tom Hanks, og Sidse Babett Knudsen, som vi kender herhjemme fra fra TV-serien Borgen og filmen Den Eneste Ene, har en af birollerne i filmen.

Inferno kan ses i en række af Københavns biografer – læs mere her.

Komedien Klassefesten 3: Dåben
Klassefesten 3: Dåben

Med to forgængere, som gik rent hjem hos danskerne og som solgte utroligt mange billetter, har Klassefesten 3 en hel del at leve op til. I Klassefesten filmene følger vi de tre venner, Andreas, Niels og Thomas, som alle har hver deres at se til.
I Klassefesten 3, er Andreas ikke kommet videre med sin skilsmisse, men det er hans ekskone til gengæld. Hun har fundet sig en ny og succesfuld kæreste og har tilmed fået en datter. Oveni hatten har parret spurgt, om Andreas ikke vil være gudfar. Andreas beslutter sig for at han må have en date med til barnedåben – og hvilket bedre sted til at finde en date, end på en singlehøjskole?

Klassefesten 3: Dåben vises i en række københavnske biografer – find din billet her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!