Copenhagen Christmas Festival

Copenhagen Christmas FestivalFoto: Copenhagen Christmas Festival.

Nu’ det jul igen, og Copenhagen Christmas Festival er i fuld gang og varer lige til juleaften. Blandt festivalens mere end 100 forskellige juleaktiviteter har vi fundet 3 gode bud.

Kom og vær med til at fejre den gode julestemning i København, når Copenhagen Christmas Festival for første gang danner ramme om en fælles julefestival i hovedstaden. Festivalen favner meget bredt, og uanset om man er til de mere traditionsbundne arrangementer, de børnevenlige eller de lidt alternative, så er der noget for enhver smag. Aktiviteterne er spredt ud over hele København, men på festivalens app kan man nemt finde rundt imellem de mange tiltag.

Læs om aktiviteterne på Copenhagen Christmas Festival her.

Vi har plukket 3 gode bud blandt de mere end 100 aktiviteter på Copenhagen Christmas Festival.

Rundtur på Rådhuset

I forbindelse med festivalen kan man komme på julerundture på Rådhuset. Her har du mulighed for at se de mange smukke sale og biblioteket, ligesom du kan komme helt op til Rådhustårnet, hvor man kan se ud over det meste af byen. Rundturen varer i to timer, og det særlige ved den er, at man både kan opleve den om dagen og om aftenen. Rundvisningen er velegnet til børn.

Der er rundture på Rådhuset i december d. 6. kl. 15.00, d. 18. kl. 22.00 og d. 19. kl. 15.00 og 22.00.Pris: Voksne 100 kr., børn 8-16 år 60 kr., og børn 5-8 år 40 kr.

Billetter til rundtur på Rådhuset kan købes her.

Hestevognsture i Indre By

Har man lyst til at læne sig tilbage og opleve en lidt anderledes rundtur, kan man i stedet tage på en hestevognstur gennem det indre København. Forestiller man sig turen med dalende sne og byens lys, har man opskriften på en hyggelig eftermiddag midt i julevrimlen.

Hestevognene holder til ved Gammeltorv og kører hver søndag i december.

Vinterbadning, steg og mjød

Er man til en lidt alternativ oplevelse, kan man afprøve sin kuldetærskel i havnebadet på Islands Brygge. Bagefter vil der være saunagus. Hvis man har fundet sin indre viking frem, så er der efterfølgende Vikingefest, hvor stegen er over bålet og mjøden står klar.

Der er åbent for de kolde gys i december d. 6. og 13. fra kl. 09.00 til 12.00. Der er Vikingefest 6. december kl. 11.30-17.00. Pris: Gratis.

Læs mere om vinterbadning og Vikingefest på Islands Brygge.

Nordatlantisk dag

Der er grønlandsk julemarked i Det Grønlandske Hus d. 12. december fra 11-16. Her vil blive solgt grønlandske smykker, strik i moskusuld, julepynt og meget mere fra private boder. Senere samme dag kl. 17.00 er der julekoncert med hele seks nordatlantiske kor i Helligåndskirken.

Billetterne kan købes i forsalg i Det Grønlandske Hus eller ved indgangen kl. 16.45.
Pris: 100 kr.

Læs mere om arrangementerne hos Det Grønlandske Hus.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!