Minglr Bar for første gang i København

Minglr VINTERbarFoto: Minglr.

Opråb til singlemændene! Du kommer til at møde stakkevis af skønne mennesker på lørdag, når Minglr VINTERbar for første gang rammer København. Kvinderne har tilmeldt sig, men der er brug for flere mænd. Det bliver så hyggeligt!

Minglr VINTERbar kommer nu på lørdag den 23. februar for første gang til København. Minglr er et succesfuldt netværkskoncept for singler. Det har sin rod i Århus og er udviklet af Gitte Ellegaard, der også er arrangør og værtinde i København, når PH Caféen ved Kødbyen på Halmtorvet 9 bliver ramme om Minglr VINTERbar.

– Masser af kvinder har allerede tilmeldt sig Minglr VINTERbar på lørdag, men vi mangler flere mænd, siger Gitte Ellegaard og sender en direkte opfordring til singlemændene om at deltage i Minglr VINTERbar.

– Kom og vær med til at gøre Minglr VINTERbar til en succes blot ved din tilstedeværelse, og kom gerne alene. Du kommer til at møde stakkevis af spændende mennesker, som tilfældigvis er singler. Du skal ikke forberede noget, der er ingen dresscode, du bliver så længe du vil og du får et hyggeligt og forfriskende break i vinterkulden. Minglr VINTERbar er uden et fast program. Vi mødes til skønne, uforpligtende timer med hygge, snak, grin, musik og dans, fortæller Gitte Ellegaard, der tager imod i døren.

Arrangementet er uden mad, men derimod med en bar, der serverer gode vine, øl og drinks. Desuden sørger en DJ for musikken. Man skal være fyldt 26 år for at deltage. Billetprisen koster 149 kr. + gebyr på 7,25 kr. og inkluderer en fadøl, et glas vin eller en velkomstdrink.

Minglr VINTERbar finder sted på lørdag den 23. februar kl. 20.00 til 24.00 i PH Caféen, Halmtorvet 9, 1717 København V.

Køb billet til Minglr VINTERbar her.

Minglr har lavet forskellige arrangementer i Aarhus de sidste 2 år – alt fra vinsmagning, til Madklub, Lørdagsbar, fester og nu Minglr VINTERbar. Samt 9 år med en stor nytårsfest på Godsbanen i Aarhus, hvor der kommer singler fra hele landet. Altsammen kun for singler.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!