Chokoladefestival 2018 frister på Amager

Chokoladefestival 2018Foto: Chokoladeselskabet.

Danmarks største event for chokoladeelskere finder sted på Amager, hvor Tap 1 er ramme om to dages hyldest til kvalitetschokolade og godt håndværk.

Der er lækkerier i sigte, når Danmarks største begivenhed for chokoladeelskere, Chokoladefestivalen byder velkommen i Tap 1 på Amager i weekenden den 24.-25. februar. Vanen tro er det Chokoladeselskabet, der arrangerer Chokoladefestivalen, som i år hylder kvalitetschokolade og godt håndværk med masser af udstillere, foredrag og demokøkkener.

Tips, tricks, viden og masser af smagsprøver

Chokoladeselskabet lover aromatisk duft af chokolade, smagsprøver så langt øjet rækker, mere end 40 udstillere og førende chokoladehåndværkere, der vil demonstrere de nyeste metoder og trends og give tips og tricks. Derudover kan man blive klogere på chokoladens oprindelse, historie og produktion ved en række foredrag. Som noget nyt vil der i år desuden være workshops for både børn og voksne.

Blandt lækkerierne kan man smage på alt fra chokoladeovertrukne flødeboller, cremet ganache, små påskeæg og ikke mindst chokolade med overraskende ingredienser.

Gastronomer, kokke og konditorer står bag

Festivalen arrangeres af Chokoladeselskabet, som er en non-profit forening, og holdes i samarbejde med Madbillet.dk og CPH Volunteers. Formålet med både festivalen og Chokoladeselskabet er at fremme interessen og kendskabet til kvalitetschokolade. Chokoladeselskabet blev dannet i 1992 af en kreds af gastronomer, kokke og konditorer.

Chokoladefestivalen 2018 finder sted i Tap 1, Raffinaderivej 10, 2300 København S, lørdag den 24. og søndag den 25. februar kl. 10.00 – 17.00 begge dage. Alle billetter inkluderer seks smagspoletter. Børn under 6 år kommer gratis ind, men uden smagspoletter. Ekstra poletter til smagsprøver kan købes på stedet.

Find billetter til Chokoladefestivalen 2018 her.

Læs mere om Chokoladeselskabet her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!