Chokoladefestival 2017 på Frederiksberg

Chokoladesfestival 2017Foto: Chokoladeselskabet.

Chokoladeentusiasterne kan godt begynde at glæde sig til en festival, hvor de fineste lækkerier lokker folk med en sød tand og sans for kvalitet. Bemærk ny festivallokation: Forum på Frederiksberg.

Er du chokoladeelsker og interesseret i både at smage og vide mere om det bedste af slagsen, så er Chokoladefestivalen noget for dig. Og du kan godt begynde at glæde dig for Chokoladefestival 2017, der er Danmarks største begivenhed for chokoladeelskere, nærmer sig.

Festivalen er en hyldest til Danmarks fineste chokolade med cirka 40 udstillere, som vil præsentere deres fineste chokolade og samtidig give dig mulighed for at smage på chokoladen. Derudover vil der være adskillige foredrag, som gør en klogere på chokolade og demokøkken til at virkeliggøre opskrifterne på de lækre chokolader. Én billet inkluderer 6 smagspoletter, så du kan smage på nogle af de vidunderlige chokolader. Hvis man skulle få lyst til at smage mere, er det muligt at købe ekstra smagspoletter.

Chokoladeselskabet står bag

Chokoladefestivalen er arrangeret af Chokoladeselskabet, der er en ikke-kommerciel interesseorganisation for chokoladeinteresserede og alle professionelle fagfolk i Danmark. Formålet med både selskabet og festivalen er at fremme interessen og kendskabet til kvalitetschokolade. Chokoladeselskabet blev dannet i 1992 af en kreds af gastronomer, kokke og konditorer.

Chokoladefestivalen finder i år sted lørdag d. 25.-26. februar begge dage kl. 10.00-17.00 i Forum, Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg C.

Billetterne koster 130 kr. inkl. 6 smagspoletter pr. person. Børn under 6 år kommer gratis ind, dog uden smagspoletter.

Læs mere om Chokoladefestival 2017 og billetter her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!